Så gick träffarna med bokförlagen

Just det ja, jag måste ju berätta om min träff med bokförlagen. Jag har haft två möten, och båda två har varit väldigt givande och hoppfulla. Just nu har jag bäst känsla för det ena förlaget och jag har fått input på vad jag borde komplettera med och tänker att jag ska ta några dagar snart och sätta mig och göra det.
Medan jag satt där och pratade med förläggaren så kom jag på att jag vill att paketeringen ska vara lite annorlunda än vad jag sa från början. Ja efter att jag hade fått lite feedback alltså. Boken handlar egentligen så himla mycket mer om själva mekanisken BAKOM sociala medier, det vill säga mer om hur man ska kommunicera för att nå ut och mindre om själva sociala kanalerna, så det kanske är missvisande att den heter något om “Sociala medier”? Ja jag vet inte, det får bli en senare fråga. Nu vill jag hur som helst skriva några dagar igen. Jag vill dels förlänga den och dels fördjupa den. Det låter väl bra va? Jag är sjukt pepp på det här. Om jag har lite tempo nu så kommer den ut i januari 2019. September 2018 är kört, det hinns inte med. Men jag tänker att jag satsar på januari nästa år, det kan väl vara bra? Så kul när jag står där sen med MIN EGEN BOK I MIN HAND! Wow! Jag kommer vara så stolt!
 

0 thoughts on “Så gick träffarna med bokförlagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *