Jag är så imponerad av dessa unga vuxna

God morgon alla fina ni! Så härligt att få sova en hel natt – vilket jag alltså har gjort inatt.
Igår utbildade jag igen, och jag blev så glad när jag insåg att de här eleverna, som jag har utbildat i två omgångar den här veckan och som är unga vuxna, verkligen fattar grejen med sociala medier direkt.
Det är lätt att tro (och jag stöter ofta på det) att “det bara är att posta lite på Facebook” men det handlar om så himla mycket mer. Det handlar om att vara genuin, om att vara engagerande på riktigt, om att skapa värdefullt och relevant innehåll och så himla mycket mer som sagt. Jag skulle kunna predika om det här i all evighet (jag har ju till och med skrivit en bok i ämnet) som ni vet, men stannar här.
Det jag vill säga är att jag märker stor skillnad på de här eleverna och på andra, lite äldre vuxna. De fick i uppgift att göra en sociala medier-strategi från måndag till torsdag och har verkligen gjort det med bravur. Jag vet inte vad jag hade förväntat mig men blev så glatt överraskad över att allt de presenterade kändes så genuint och relevant. Det var liksom färdiga strategier som skulle kunna användas på Mama Said direkt. 
Jag hoppas att deras framtida äldre kollegor kommer att vara villiga att lyssna och lära av dem, för även om de kanske “bara” är 23 år så har de väldigt mycket (ofta mer inom just det här området) att komma med. Precis som Anni hade när jag anställde henne som 21-åring. Jag såg aldrig hennes ålder som något hinder utan tyckte bara att hon var väldigt driven, engagerad och duktig. Helt rätt för Mama Said med andra ord. 
Men nu hörni… nu åker vi till Göteborg på mini-vacay. Häng med på Instagram, @alexandrabylund, ja eller här i bloggen förstås. Puss!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *