Några underbara insikter

Jag får nog börja med att varna er för lite väl mycket pepp i det här inlägget… Men alltså wow, vilken dag vi har haft! Jag har haft möten precis hela dagen, och knappt hunnit öppna datorn ens, men eftersom mötena har varit så otroligt givande så gör det ingenting. Min viktigaste uppgift är att se till att vi får in kunder samt att driva företaget framåt. Ja egentligen så gör vi ju det tillsammans allihop, men det är liksom jag som lägger liksom mina timmar på det. Sen diskuterar vi alla steg vi tar tillsammans, innan vi gör det. Så det är ju helt rätt att jag är iväg på möten till höger och vänster. Och just idag har mötena varit så givande. Varenda ett! Och det gör mig så glad.
Så jag tänker att jag vill bjuda på två insikter som jag har kommit fram till på sistone:
  • Det är hur lätt som helst att sälja. (Provocerande, jag vet) Jag tror att vi fastnar vid det där ordet… sälj… “Nä jag är ingen säljtyp…” Så säger vi alla helt utan att tänka på vad det egentligen innebär. Jag är svinbra på att sälja Mama Said eftersom jag älskar vår produkt och vet att den ger värde. Inga som helst problem faktiskt. Och allt det där ojandet som jag höll på med innan jag verkligen tog tag i det… Hur gör man? Ska man ringa eller maila? VEM ska man ringa eller maila? Ska man kontakta varma eller kalla kontakter? Och bla bla bla… Det där är bara dumma ifrågasättningar som jag använde för att jag inte riktigt var beredd på att ta tag i det, eller hur? För vi vet ju egentligen att det bästa är att bara testa, det är liksom inte så svårt. Men jag har varit den där personen som har fastnat i att “Jag vet nog inte hur man gör”… kanske för att slippa köra igång antar jag. Men det är bara att göra det helt enkelt. Just do it! Sälj bara! Det finns inget rätt eller fel. Alla sätt är bra! Kombinera dem. Gör lite av varje. Testa dig fram! Det är bara att köra. Det enda som inte funkar är att inte göra någonting.

  • Go with the flow och var inte rädd för att jinxa saker. Jag ÄLSKAR att tro på mig själv och på att “Nu har vi flyt” Jag är INTE rädd för att säga “Nu jäklar går det bra, det här kommer vi lyckas med!” Eller som jag har en känsla för just nu… 2018 är året då Mama Said kommer bli lönsamt och ta ett stort steg uppåt och framåt. Jag har den känslan. Jag älskar den känslan och är INTE rädd för att uttala det. Och nej jag tror inte att jag jinxar det. Är det något jag tror på så är det att det går ännu bättre om man tror att det ska göra det. Positivitet alltså! Mycket bättre än att “safea” genom att inte våga tro. Dessutom så älskar jag ju att fira. Så just nu borde vi skåla i bubbel – fast vi inte har skrivit avtal än. Det värsta som kan hända är ju att vi har haft kul i onödan, eller hur?

0 thoughts on “Några underbara insikter

  1. Det där är nog en av de bästa läxorna jag lärt mig genom åren, att våga ta ut lyckan i förskott alltså! När jag var yngre gick jag tvärtom alltid och försökte kväva förväntningar, pirr och lycka för " en vet aldrig när det vänder". Och vips så hände ju nåt dåligt, för sånt är livet, och då fick en ju aldrig vara glad. Idag försöker jag tvärtom njuta max när livet är uppåt, för då är det så mycket lättare att hantera de tuffa tiderna som också kommer då och då. Keep the happinness going! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *