Vad är det som gör att det klickar?

God morgon fina ni! Idag är det PT-fredag, det är verkligen sån himla kontrast mot alla andra dagar i veckan. Jag ska dessutom träna själv och äta lunch med Johanna. Fantastisk fredag ju! Den här veckan har jag haft väldigt många möten, och det innebär alltid att det är mycket efterarbete. Det är olika förslag och offerter som ska skickas ut och presentationer som ska göras men det är ju ett lyxproblem. Så himla kul att allt går så bra just nu.
Och jag har funderat mycket på det där med mina möten. Det är så kul att ha möten med folk som man klickar med, men vad är det egentligen som gör att det klickar? För NÄR det gör det så är det ju så härligt, eller hur?! Handlar det lite flummigt så där om att det bara är nån slags osynlig och opåverkansbar personkemi? Eller är det mer konkreta saker som båda personerna, i ett möte, gör (eller inte gör) som avgör om det klickar eller inte?
Som till exempel att man är närvarande, ser varandra i ögonen när man pratar, är lite lagom påläst om varandra, och framförallt att man är öppen och bjuder på sig själv och inte är så hemlighetsfull om företaget till exempel… Är det sånt som gör att det klickar mellan två personer, eller är det här såna egenskaper JAG uppskattar? 
Stora funderingar denna fredagmorgon. Det fina är att jag undrar eftersom jag har haft så många bra möten där det verkligen har klickat och där jag känner att det skulle vara så kul att jobba ihop. Vilken vecka! Vi ska se till att nästa vecka blir likadan. Och nästa, och nästa, och nästa… 2018 är året för Mama Said✌️?

0 thoughts on “Vad är det som gör att det klickar?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *