Jordgubbar och glass & Fuck diabetes

God morgon! Hoppas ni hade en skön lördag. Vi tog det väldigt lugnt och hade en jättemysig dag. Jag och Alvin cyklade tillbaka till cykelaffären och fick nyckeln till hans cykel och bytte min Hövding till en mindre, sen stannade vi på vägen och åt glass. Så klart! Så fort det är vår eller sommar lyxar vi ofta till det med glass.
Sen skruvade vi ihop några stolar till terrassen och satte oss där och åt jordgubbar och glass.
Vi lekte en helt meningslös lek men som ändå var väldigt kul. Det började med att Alvin sa att 5000:- var ungefär 550 dollar, och så skulle Mio kolla upp det exakta talet. Sen skulle jag och Alvin gissa, med två decimaler, och efter varje runda av gissningar skulle Mio säga vem som var närmast. Haha… helt meningslös lek egentligen som sagt men vi fastnade och tyckte att det var riktigt kul.
Sen på kvällen åt vi som vanligt framför tvn innan barnen slank in på sina rum en stund för att spela. Vad hittade ni på? Idag är det fotboll för Alvin och jobb för mig. Och nej, det är inte mitt vanliga jobb utan jag ska stå och sälja korv och godis på Wihlborgs arena, det vill säga för Alvins fotbollslag. Väldigt opassande dag eftersom jag har varit uppe en gång i timmen mellan tolv och fem. Mio hade lågt blodsocker som var svårt att få upp så vi kämpade med druvsocker, äpple och nya blodsockertagningar hela natten. Yay! (Fuck diabetes!) 
Det innebär att det inte heller blir nån träning för mig i eftermiddag. Tror jag. Inte om jag känner mig så här trasig i alla fall. Vi får se! Jag tränar aldrig när jag känner mig bakis (vilket jag gör efter en sån här natt), men jag är väldigt sugen på att gå till gymmet. Vi får se… Puss!
 

0 thoughts on “Jordgubbar och glass & Fuck diabetes

  1. Denna helg har jag städat, planterat, tvättat och lämnat saker på Sysav. Sedan har jag och dotter fixat skor till studentbalen och studentdagen 🙂
    Inte att förglömma, ätit gott och druckit gott 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *