Younger

God morgon! Visst är det härligt med en extra ledig dag så här mitt i veckan? Man hann ju knappt kicka igång veckan och så blev det en vrålröd dag plötsligt. Igår kväll var årets kanske lugnaste kväll. Jag och barnen åt framför tvn, och sen var de inne på sina rum medan jag satt i soffan och… ja men kollade lite på tv (inget att se), surfade lite mellan olika bloggar och YouTubekanaler, kollade Instagram, pratade i telefon med en kompis… ja men bara väldigt lugnt och planlöst helt enkelt.
Ett tag fanns det en miniplan om att gå ut en sväng och ta ett glas vin men det blev inte så utan alltså bara hemmahäng i soffan. Jag var väldigt trött så det var nog bäst så. Helgen var ju en mardröm med tanke på att jag var uppe varje timme pga. Mios diabetes. Och idag är jag pigg! Hur härligt! Jag ska träna lite senare idag så det känns skönt att jag har sovit gott inatt. Japp, en riktigt bra natt blev det. Inga konstigheter med Mios blodsocker. Yay!
Men just det… kvällen slutade med att jag rev av en jäkla massa avsnitt av Younger. Den måste ni se om ni, precis som jag, gillar romcom-serier. Lättsam, rolig och med en “glad” underton liksom. Den handlar om en tjej som är 40, men som börjar ljuga om sin ålder för att få jobb. Och plötsligt så lever hon i en värld där alla tror atat hon är 26. Se den! Här.
 

0 thoughts on “Younger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *