Mitt på dagen-fest och weekend i en storstad

God morgon! Nu ska jag berätta om två saker som jag är sugen på just nu:
1) När Jessica och Angelica var här så pratade de om att de ska till Köpenhamn i helgen, och jag blev så himla sugen på att åka iväg en weekend, till en stor stad, och bara strosa omkring, äta lite, ta ett glas vin, gå in på nåt museum, äta lite till, gå in på nåt annat fancy ställe, dricka en cola, ta ett glas vin till, gå och fika, shoppa nåt (som inte är tungt att bära)… ja men ni fattar. Lägga en massa tid på att helt planlöst bara strosa omkring. Gärna med några utflyktsmål i bakfickan så att det ändå finns någon form av outtalad plan ifall det skulle bli tråkigt. Och så i det här vädret också… Kan ni tänka er nåt härligare? ☀️
Och på tal om att äta… maten som vi åt på Dubbel Dubbel var magisk. Särskilt de här – Mantaos. Mums!
2) Mitt på dagen-fest känns så himla lockande och kul. Jag funderar på att ha en mitt-på-dagen-fest när jag fyller år men har lite beslutsångest. Fast lika härligt som det kommer att vara om det är fint väder, lika trist känns det om det är kallt, blåsigt och regnigt… Ska vi bara vara här hemma hos mig då eller? Ja jag vet inte. Fast det hade faktiskt varit kul. Lite god mat, bubbel och så en massa härliga människor. Men vad gör man på kvällen då? Det känns ju konstigt att dricka bubbel hela dagen och sen inte hitta på nåt på kvällen. Eller? Ja hur som helst så älskar jag dagsfester och tänker att det nog är min grej när jag fyller år. Har ni några tips så hojta! ? Jag fyller år den 29 maj så det börjar bli dags att boka nu va…? ?

0 thoughts on “Mitt på dagen-fest och weekend i en storstad

  1. Vi har "full-på-dagen" med tjejerna på jobb varje år. Ett mycket trevligt sätt att vara på fest. Man ses vid 13-14 och sen är man nöjd 21 och dagen efter mår man helt ok! Jag kommer gärna ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *