På fredag ska jag prata om content och sociala medier

Vilken blixtvisit det blev i Göteborg. Jag körde upp, kom precis i tid till mitt första möte, det drog ut lite på tiden så att jag precis kom i tid även till mitt andra möte, och så körde jag hem. Eller ja, jag hann med en rekordsnabb lunch också. Vet knappt att jag har varit i Göteborg idag men tog en bild från stället där jag åt. Det var verkligen ingen härlig lunch utan jag parkerade på första bästa ställe (Höll nämligen på att kissa på mig och hade dessutom en tid att passa eftersom jag skulle ha telefonmöte) och gick dubbelvikt in och beställde mat. Inte min mest glamourösa resa nä.

På väg hem stannade jag till för att prata om prissättning för influencers. Vad borde man ta betalt? Vad påverkar prissättningen? Hur borde man tänka? Kolla in Influencers of Swedens Instagramkonto här om ni tycker att det låter intressant. Och just det, jag har ju skrivit ett blogginlägg om det också, way back, som ni också kan läsa. Här.: “Vad ska man ta betalt som bloggare?”
 
 
Och just det… på fredag ja, då ska jag prata om innehåll och hur vi skapar innehåll som når ut genom bruset, hur vi ska jobba för att lyckas på Facebook och Instagram samt allt om Facebooks nya algoritm. Detta sker i huset där vi sitter – på Media Evolution city – och om ni vill komma så är det bara att anmäla sig här.
Om ni bor i Malmö, eller i närheten för den delen, så tycker jag att ni både ska komma dit och sen dessutom komma och säga hej. Jag pratar mellan 16,30-17 och sen är det AW i huset. Det blir kul! Kom! Lite senare på kvällen ska jag iväg och AW'a med mina gamla Solresor-kollegor. Oj vad kul det ska bli! Men nu hörni, så ska jag korra lite texter, svara på mail och sen få undan RÖRAN här hemma innan jag och Alvin ska lägga oss och kolla på Gossip girl. Försöker optimera varenda minut idag eftersom jag ska till Stockholm imorgon bitti och inte ens har bokat returresan än… Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *