Gossip girl och möte i Stockholm

God morgon kära ni! Jag har nog aldrig varit så effektiv som jag var igår. Fixade mat, mys-åt tillsammans med barnen ute på terrassen, jobbade tokfokuserat under en timme och fick rätt mycket gjort, sprang omkring som en galning och plockade undan här hemma (det var väääldigt rörigt) och kom ändå i säng vid 20,15 för att se Gossip girl med Alvin.
Nej jag skulle inte behöva göra det, ligga och se serie med honom, men det känns som att jag har så himla lite kvalitativ tid med barnen. Och ja, det är väl så livet ser ut för de flesta, men jag älskar att vi har den grejen ihop nu när de är så pass stora som de är. De klarar mycket själva och är inte så lättroade längre, så jag är faktiskt tacksam att det finns nåt som vi kan göra tillsammans. Mio är mer för att prata. Han älskar att sitta och prata om riktiga saker.
Men jag och Alvin har alltså Gossip girl och andra serier ihop. Älskar det! Och när han har somnat så ligger jag och kollar lite på Instagram stories, YouTube och kanske ser ett avsnitt av Younger. Jag går alltså inte upp ur sängen igen vilket gör att kvällarna blir ganska korta. 
Hur som helst, idag ska jag till Stockholm, och ikväll sover barnen hos Jonas så då ser det annorlunda ut. Jag flyger bara över dagen och ska ha dit för att ha ännu ett säljmöte.
Just det… igår gjorde jag ju en takeover på Influencers of Swedens Instagram… om vad man borde ta betalt som influencer. Tänker att jag borde köra fler såna även på min egen. Med mer värdefullt innehåll så att säga. Vill ni ha det? Ja ni kan ju börja med att följa mig om ni inte redan gör det: @alexandrabylund
Men nu – mot Stockholm! 

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *