Från den ljusa sidan

God morgon… Å andra sidan… med tanke på det som jag skrev igår – hur coolt är det att vi har VÄXTVÄRK? Det står ju ändå för något bra, det innebär att många vill jobba med oss och ser ett värde i det vi gör. Och att vi därmed kan växa. Vi VILL ju växa… det gör bara ont på vägen eftersom överbelastningen ligger på mig. Jag kanske borde se det som träningsvärk istället; man överbelastar en muskel för att få den att växa, och det ger smärta. Japp, så är det. 
Men nu ska jag inte prata mer om det, nu ska jag cykla till kontoret och förbereda mig för seminariet som jag ska ha på Media Evolution imorgon. Ni som bor i Malmö – kommer ni? Boka in er här i såna fall. Jag ska prata om content, sociala medier och algoritmernas innebörd och kommer att ge väldigt många konkreta tips. Kom! ?
 

45 thoughts on “Från den ljusa sidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *