Idag fyller jag år!

Hurra hurra hurra! Idag fyller jag år ?
Jag firar genom att gå upp väldigt tidigt (halv fem) för att hinna göra allt jag ska göra. Ja men nu har jag en tid framför mig då det måste bli så. Kommer ni ihåg att jag pratade om ifall det är värt att springa som en galning? Efter det har det hänt en sak – en av mina kollegor har blivit sjukskriven vilket innebär att vi har en kund som vi jobbar med 40 timmar i veckan, där jag behöver gå in och täcka upp för min kollega. De andra har redan fullt upp de med så det blir jag som går in och tar det mesta med den här kunden. Det är en jätterolig kund och de är dessutom väldigt trevliga så det blir kul! Det blir det verkligen. Men ni kommer ihåg att jag sa att jag jobbar en sisådär 60 timmar i veckan UTAN den här kunden va? Do the math… ?
Ja ja, efter det här inlägget så ska jag inte gnälla mer utan bara kavla upp ärmarna och GÖRA. Det är det bästa.
Jag har liksom inget val, och då är det bättre att göra saker med glädje. Jag har bestämt mig för att de här två veckorna (hoppas att det inte blir mer) så går jag upp väldigt tidigt, jag bokar inga fler möten, jag tar inga luncher och tillåter mig att jobba lääänge de kvällar som Jonas har barnen. Och så ska jag INTE ta med stress och irritation hem till dem (lätt hänt) de andra kvällarna bara för att jag har mycket att göra. Ja men det är helt enkelt bara att köra, och att göra det med ett glatt humör. Det kommer gå bra. 
Men födelsedagen nu då. Jaaaa vad kul det är att fylla år. Idag ska vi ha bubbellunch i huset där vi sitter och ikväll ska vi ut och äta. Och sen på lördag så är det ju fest. Lite opassande vecka, men det är ju inte så mycket att göra åt nu. Det är kul att fylla år och snart ska jag väcka barnen som ska fira mig med frukost och paket som de köpte på Emporia häromdagen. De är väldigt stolta över det de har köpt så jag har höga förväntningar ?
Men nu ska jag ägna mig åt en timmes till jobb innan jag väcker mina små godingar. 
 

60 thoughts on “Idag fyller jag år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *