När det väl gäller

God morgon! Idag ska jag föreläsa igen. Himla kul! Den här gången är det här i Malmö, för en stor hotellkedja vilket gör att det är extra kul. Jag har ju själv en bakgrund i resebranschen, och den är rätt lik hotellbranschen ur ett service- och kundperspektiv vilket gör att man upplever samma slags utmaningar i till exempel sociala medier. Det här är som sagt det roligaste jag vet, att föreläsa, och egentligen så skulle jag gärna göra det två gånger i veckan. Varje vecka. 
Hur som helst, å ena sidan så njuter jag så otroligt mycket nu av den här solen och värmen. Allt är så enkelt och så härligt. Och våra luncher på Mama Said ser ut så här varje dag. Helt fantastiskt att vi har vår brygga. 
Och att få sitta och titta ut över vattnet varje dag tror jag är väldigt bra för en stressad själ.
Ja för just nu är nog stressnivån rätt hög hos oss alla. Det är så otroligt mycket att göra, och en hel del saker som inte direkt har gått spikrakt framåt utan vi har tvingats ta krångliga omvägar och ibland inte ens vetat vilka omvägar vi ska ta. Vi har tvingats släppa det vi har framför oss för att ta tag i nåt annat och vi har behövt (och behöver) jobba väldigt hårt. Jag är van vid det här, från mina år utomlands, då kunde man jobba 18 timmar i sträck om det råkade vara en flygförsening. Det fanns liksom inget utrymme för “Njae… jag måste hem och vila lite nu” eller nåt annat utan man bara körde. Och jag är en typ som kör på när det gäller. Och jag är så otroligt glad över att vi alla är lagspelare.  Alla ser till allas (gruppens) bästa och det är bannemej något av det viktigaste hos en medarbetare (eller vän för den delen) för mig. Att alla liksom kan kavla upp ärmarna och köra. Och att man kan ta förändringar med en klackspark. Heja oss! Men framförallt – heja mina kollegor ❤️
 

15 thoughts on “När det väl gäller

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *