Filminspelning och livesändning

Hej fina ni! Idag har jag andats! Så jäklans härligt alltså med lite mer lugn och ro. Och så har jag inte barnen ikväll vilket innebär att jag inte direkt har fler åtaganden idag. Härligt! Men nu till något helt annat… Igår programledde jag en kort video där jag intervjuade han som är distriktsordförande för MUF här i Skåne, och jag måste säga att jag tycker att det är väldigt kul att agera intervjuare/ programledare. Jag skulle gärna göra mer av det och gillar alldeles extra mycket om det är skarpt läge, det vill säga om det skulle vara livesändning. Jag förstår att man INTE gillar att köra live (precis lika mycket som att jag inte gillar att tävla) men jag själv älskar det pirret.
Innan John (han som jag skulle intervjua) kom så körde jag ett test på Winston. Jag tycker att han verkade imponerad, eller hur?
Idag körde jag en annan grej – en livesändning på Facebook tillsammans med Anni där vi pratade om hur man bör jobba med sina sociala kanaler under sommaren. 

Vi kör våra livesändningar på Facebook…
… vilket jag varmt rekommenderar eftersom det är ett ganska enkelt sätt att skapa engagemang och bygga relation med sina följare.
Vill ni kolla på livesändningen så kan ni göra det här.
Puss på er!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *