Vilken kväll! (Och akuta nackproblem)

Kvällen i förrgår alltså! ÅH VAD JAG ÄLSKAR SOMMARKVÄLLAR! Det här med när man kan vara utomhus hela natten, det gör ju hela festen.
Dagen började dock som en katastrof. Det var skolavslutning för både Mio och Alvin men jag vaknade och hade så FRUKTANSVÄRT ont i nacken att jag kräktes när jag rörde på mig. Jag har aldrig någonsin haft sån smärta. Jag kunde liksom inte ligga ner eftersom det dunkade i nacken, och jag kunde inte heller gå eftersom jag blev illamående av smärta. Herregud! Det var nåt av det värsta jag har upplevt. Jag var säker på att jag inte skulle kunna gå på skolavslutningen. Alvin var så gullig: “Du behöver inte komma mamma”. MEN DET ÄR KLART ATT JAG MÅSTE GÅ! Jag vet ju hur stort han tycker att det är. Och jag älskar när de står där på trappan och sjunger. 
Hur som helst, jag hade inte ens kraft att gå och hämta vatten för att ta huvudvärkstabletter, men Mio grejade det till mig och efter att ha kombinerat tre (!) olika tabletter (Alvedon, Ipren och Eeze. De sa på 1177 att jag kunde göra det) så kunde jag resa mig upp utan att må illa. Men alltså det gjorde ont i nacken när jag smorde in ansiktet. Av trycket. Ja men ni fattar. Det var typ det sjukaste jag har varit med om. Hur som helst, lång historia kort: Jag var med en pytteliten stund på avslutningen för sen var jag tvungen att ta en taxi till vårdcentralen där jag fick en tid. Egentligen vet jag att det inte är mycket de kan göra där men jag var liksom desperat. Och HALLELUJA! Läkaren kollade så att det inte var några skador på skelettet någonstans och det trodde han inte, så han gav mig några starka smärtstillande tabletter som gjorde att jag senare på kvällen hamnade i himmelriket. Ja alltså de är inte SÅ starka och de är inte vanebildande eller beroendeframkallande, och man får köra bil med dem. Men VÄRKEN MINSKADE rejält! Och morgonen efter var min nacke mindre spänd än vad den har varit på ett halvår. What? Helt galet ju. Läkaren sa dessutom att jag INTE skulle gå till naprapat eller osteopat på två veckor och att jag INTE skulle träna heller (helt motsatt de rekommendationer man brukar få) eftersom jag har varit hos naprapat frekvent och dessutom tränar tre, fyra gånger i veckan varje vecka. Han menade att nacken BARA skulle få vila nu och att jag ska äta de här tabletterna i två veckor för att verkligen få bort hela inflammationen. OCH att jag såklart måste sluta att jobba så många timmar om dagen och dessutom med laptop. Ja ja… nu blev det här vääääldigt långt. Det jag egentligen ville säga var att kvällen sen var heeelt magisk. Att kunna festa och dansa utomhus hela natten – ja men det är inte ofta det händer här i Sverige. Och jag frös inte ens. 
Vi började med att ses på kontoret en stund, och gick sen runt på alla olika kontor och hälsade på.
Det var jag, Anni, Kristina och Mandy.
Sen fortsatten festen i bottenplan där alla samlades i baren och på dansgolvet. Jag återupptäckte Cider och kommer från och med nu alltid dricka det när jag är ute. Tycker att vin blir så jobbigt efter ett tag.
“Henrik på banken” som vi kallar vår absoluta favoritbankis (och vår bankkille) hängde också med där ett tag.
Och vi dansade typ halva natten.
Till slut barfota eftersom vi fick så ont i fötterna.
Ja men vi hade en helt, helt underbar kväll! Fler såna festliga utomhuskvällar i sommar tack!
 

30 thoughts on “Vilken kväll! (Och akuta nackproblem)

  1. Skaffa en lagom stor lös skärm och en dockstation till laptopen så behöver du inte titta nedåt hela tiden när du jobbar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *