Stockholm

Hej på er, jag sitter på tåget tillbaka från Stockholm efter en dag där tillsammans med Anni. Vi åkte upp för att träffa Eva Ekedahl, vår allra första kund.

Ni vet säkert vem det är… Eva som driver Karriärpodden – podden där kvinnliga ledare intervjuas. Jag ÄLSKAR att lyssna på andra stories, och helst kvinnors. Om du är likadan, och inte har upptäckt Karriärpodden än, så är det alltså ett tips från mig att du ska lyssna på den. Här finns den.

Hur som helst, vi var där för att träffa Eva och Jeanna, som tillsammans även driver Women for leaders, och pratade lite om framtiden, samt kollade in det berömda poddrummet. JAG VILL OCKSÅ HA ETT SÅNT PODDRUM!
Just det… på tal om Karriärpodden – jag har också varit med och gästat där, förförra sommaren. Lyssna gärna om ni vill veta mer om min karriär och vad jag har gjort tidigare. 
Nu sitter vi på tåget på väg hem med världens sämsta internet så jag tror att jag ger upp nu… och får be att få återkomma senare. 
Hej hej från Småland… eller nåt. Hälsningar en som har noll lokalsinne.
 
 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *