Glad midsommar!

Glad midsommar på er! Hur firar ni idag? Traditionsenligt med midsommarstång och krans i håret eller nåt helt annat? För mig blir det nåt helt annat i år. Vi skulle egentligen ha åkt på semester imorgon men eftersom jag måste ta ett möte på måndag eftermiddag så har vi skjutit på resan tills på tisdag. 
Men på grund av ursprungsplanen så kände vi inte riktigt för att slå på stort och åka iväg på midsommar som vi annars ofta gör.
Så… det blir en midsommar i Köpenhamn för min del. Tillsammans med Mandy! Jag och barnen skulle egentligen hem till en kompis, men så frågade Jonas om han fick ha dem istället så nu blir det en vuxen dag i Köpenhamn. Himla mysigt! Och barnen får det kul på fest med sin pappa. Varken jag eller Mandy är inställda på nåt större partaj men jag tänker att det blir en öl här, lite shopping där, lunch här, en öl till där… ja men ni fattar. Ganska planlöst och SVINmysigt! Med bästa Mandy. 
Ni får gärna hänga med om ni inte har nåt bättre för er. Via Insta stories så klart -> @alexandrabylund

15 thoughts on “Glad midsommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *