Nu går bloggen in i semestermode och blir mer aktiv än nånsin

God eftermiddag på er! Jag känner mig redan sååå mycket mer ikapp än vad jag har varit på sistone. Sista arbetsdagen innan semestern så löste jag en massa pappersarbete, och även om jag har en del ekonomiska bestyr att ta tag i i slutet av månaden så känner jag mig väldigt lättad över att ha fixat så mycket.
Och så här hemma då… Det var riktigt kaotiskt här när jag vaknade i morse… på grund av mycket jobb och lite tid hemma på sistone. Och den tid jag har haft har jag prioriterat till barn och sömn. Så det var rätt rörigt här plus att jag hade ett par pappershögar som kändes jobbiga att ta tag i. Ni vet såna som bara här växt och växt och som man inte riktigt har vetat vad man ska göra med.
Men så idag så tog jag tag i det och det känns som en sån enorm lättnad. Det är så typiskt mig när jag ska iväg på semester… Jag fixar liksom sånt som har legat ett halvår så att det ska vara “tomt” när jag kommer hem. Och det är sån jäkla lättnad. Ungefär som när man ska flytta från en lägenhet eller ett hus… då fixar man till det där sista som man aldrig har orkat dra i annars. Och nästan ångrar sig att man inte ska bo kvar. Känner ni igen det?
Hur som helst – nu går bloggen in i semestermode. Och med det menar jag inte att jag kommer att blogga mindre – jag tror tvärtom att jag kommer att vara mer aktiv än någonsin eftersom jag plötsligt kommer ha luft – utan mer att jag kommer att bjuda på semesterinnehåll och kanske inte lika mycket entreprenörskap och sociala medier. Vi får se… Ibland får jag så mycket idéer under sommaren att jag inte kan hålla mig, så det blir kanske en mix. Vill ni hänga med på det? På mer semestermode?
 

16 thoughts on “Nu går bloggen in i semestermode och blir mer aktiv än nånsin

  1. Jag ser fram emot semesterbloggen, saknar ditt lite mer personliga skrivande! Har följt med sedan du och Kajsa poddade….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *