Fotosession en solig kväll på Gamla väster i Malmö

Nämen god kväll på er! Jag har haft en väldigt hektisk dag med tanke på att det var min första “semesterdag”. Först en timme hos min PT och sen två ganska långa möten och lite adminjobb därefter. Och sen det jobbigaste av allt: PACKNINGEN! Och som vanligt så kommer vi fylla varenda väska till bredden. Ja ja, sånt är livet. 
Nu tänkte jag prata om nåt helt annat: SER NI DEN FINA HEADERN? Ja och ni kan ju klicka på de där punkterna också och se fler fina headers till höger. Om ni swipear åt sidan så att säga. 
Det är Elin som har tagit dem, och hon är en alldeles utomordentligt bra fotograf måste jag säga. En bra fotograf för mig är inte bara en person som tar bra bilder, utan även en person som kan få modellen (ja men mig i det här fallet) att slappna av och tycka att det är kul. Och just det är Elin jättebra på. Ja men sen så är det ju så otroligt fina bilder också, eller hur? Jag älskar färgen och ljuset i dem. Och den här dörren.
Ja allt, allt, allt är så fint med bilderna och jag inser att jag 1) vill göra fler fotosessions 2) måste fråga Elin om hon kan ha någon slags fotoutbildning med mig (och nån fler om ni tycker att det skulle vara intressant?) Typ att ses vid 3-4 tillfällen och få uppgifter däremellan. Ja jag har ingen aning om hon gör sånt, men jag måste fråga. Det är så kul med fotografering men det finns också så mycket som jag vill lära mig. 
Vad tycker ni? Visst är det grymma bilder? Ni ska få se fler sen, det lovar jag. Nu ska jag packa vidare… och sen gå och lägga mig och drömma om överfyllda väskor och min tvättmaskin som har gått konstant senaste veckan. 

45 thoughts on “Fotosession en solig kväll på Gamla väster i Malmö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *