Semestermode

God morgon! Idag fyller min lillayster år så vi har precis varit inne och väckt henne med sång och paket. Mio, min lilla stackare har både drabbats av allergi (när vi sov i ena sovrummet så kände fick han svårt att andas och som tur var kunde vi åka till apoteket och köpa astmamedicin) och nu av förkylning och eventuellt halsfluss. Ja eller jag ser inga prickar i halsen men hans beskrivning är att det värker varenda gång han sväljer. Vi får se. 
Men vi har härliga dagar här med bad, kusinmys hela dagarna, fiske (även om det har varit lite väääl varmt för att fiska) och grill på kvällarna.
Idag ska vi först åka och bada och sen ska vi till Boda borg och tävla mot varandra. Det är tydligen som Fångarna på fortet typ. Ja men vi har det väldigt mysigt här och väldigt socialt. Jag försöker jobba på morgnarna och lite under kvällarna men just det kommer bli lättare nästa vecka när vi inte kommer ha någonting att göra. Haha… det där lät ju tråkigt men så är det inte. Jag och barnen ska vidare upp till Stockholms skärgård och bo i ett hus där vid havet. Om några dagar kommer min kusin med familj och hälsar på i några dagar, men vi kommer också ha mycket tid för oss själva. Det blir nästan lite konstigt efter det här kollektivlivet. Men ni då… semestrar ni? Eller jobbar ni fortfarande? Nu ska vi äta frukost och sen kicka igång dagen här. Puss.
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *