Vem är du?

God morgon sista dagen härifrån Knippla☀️Nu var det ett tag sen jag gjorde en undersökning och jag vet att jag har fått många nya läsare sen sist, så jag undrar egentligen bara: Vilka är ni? Och vad är det ni gillar i min blogg??
Ni som har följt mig länge vet att bloggen har handlat om mode (waaay back), vardag och barn, entreprenörskap och sociala medier. Och nu på sistone så är det ju mest entreprenörskap och sociala medier, det har ni säkert märkt. Jag har inga problem att ha med barnen ibland, men de är så stora nu så det faller sig liksom inte naturligt och jag har liksom ingenting att säga. Att enbart prata sjukdomar (Mio) är jag inte så sugen på, men om det händer något större så kommer det alltid att få vara med här i bloggen, jag kan liksom inte låtsas att livet rullar på normalt om det inte gör det. Ja men ni fattar, eller hur? Däremot så får ni jättegärna fråga om honom om ni vill. Det går bra att fråga precis vad som helst. Skulle jag inte vilja svara så låter jag bara bli, men fråga får ni alltid göra ❤️ Hur som helst, jag delar med mig av små delar här i bloggen, och inte allt för det hade varit trist att läsa tror jag. Men det är ju bara vad jag tror. Ni är ju de enda som vet. Och jag vet att det är lite meckigt att kommentera bloggar men jag skulle ändå vilja be er att göra det. Bara idag ?
För det första så är det det roligaste som finns att få en kommentar i bloggen. Och det har ju inte med varken algoritmer eller mer synlighet eller någonting annat strategiskt att göra (så som det kan vara på Instagram) utan är bara så genuint kul. Det känns nästan som att få ett sms, och precis som ni har “känt” mig i många år så känner jag att ni också är mina trogna “vänner” som jag också har känt länge. Och ni som är nytillkomna är jag jättenyfiken på. Så… vilka är ni? Och vad gillar ni att läsa i min blogg? Saknar ni någonting?  Tack på förhand finisar♡
 

22 thoughts on “Vem är du?

  1. Hur länge räknas man so.m nytillkommen? Tycker jag hängt här ett tag nu;) börjadeläsa då jag hittade till dig via lalinda. Läser din blogg mest för tips om sociala medier, entreprenörskap och egenföretagande, men gillar att det även kommer in en blandning med familjeliv och träning. Själv är jag ju egenföretagare på paus, p.g.a. sjukskrivning. Har äntligen fått en remiss ivägskickad till ett ställe som jag tjatat om ett tag. Så även om väntetiden dit är lång, så känns det ändå som ett ljus i tunneln! Bor på landet, i eget hus. Singel, inga barn, men har hund, en släthårig foxterrier. Gillar att odla. Kan uppskatt att resa men sen jag flyttade till mitt hus på landet har jag blivit mer och mer hemmakär!

  2. Mig "känner" du ju! Jag har hängt med sedan whattowearblogg-tiden. Jag har egentligen inga favoritinlägg, jag gillar dig och din blogg och tycker du verkar vara en väldans trevlig person. 🙂

  3. Jag bor i Göteborg med sambo och två pojkar. Jag hittade till dig från någon modebloggare för en massa år sedan och har stannat kvar för jag gillar dig och ditt sätt att skriva. Det spelar inte så stor roll för mig vad du skriver om, jag tycker det mesta är intressant. Jag skulle gärna vilja följa med när du startar igång hösten efter semestern, på alla plan. Träningsplan, företaget, garderoben, familjen osv.

  4. Jag uppskattar inblicken i företagandet: prioriteringar, utmaningar, angreppssätt t ex kopplat till sälj, affärsutveckling, företagskultur mm. Och så lite familj/privatliv, (o)balans i livet, och hur du lägger upp dina arbetsdagar. Sociala medie-inläggen är lite fler än jag behöver, åtminstone blev det för mycket algoritmer för min del ett tag, men bloggskolan gillade jag. Jag är överlag väldigt nöjd med blandningen och hänger med som trogen läsare även om jag inte kommenterar så ofta ?

  5. Jag är nog ganska ny, följt några månader. Jag driver eget vid sidan av mitt jobb och följer dig pga entreprenörskapet. Skulle skulle gärna se mer tankar och tips av att driva eget 🙂

  6. Hej. Jag kan nog räknas till de nyaste läsarna. Hittade till din blogg strax innan semestern. Är företagare och Reikiterapeut i stationerad i Luleå. Är en av de som behövt både helas och lära mig att hitta (nja, framförallt att uppskatta) inre lugn. Jag har samlat på mig en hel del tekniker och förklaringsmodeller som mina kunder tycker är intressanta, och jag arbetar mycket på energiplan. Läser din blogg för att få lite mer koll på sociala medier. Det är väldigt uppskattat att få allt serverat på silverfat på det här sättet. Tack för ditt engagemang och ditt hårda arbete!

  7. Hittade dig genom att du var synlig hos blogg.se. Jag har krånglat mig fram som fri kulturarbetare under ett antal år och efter det arbetat på bibliotek. Är alltså kulturintresserad. Trebarnsmor, var ensamstående i många år. Nu är jag pensionär och lever tillsammans med en likasinnad man. Din blogg är intressant för mig eftersom den ger en inblick i en annan värld. När jag började blogga fick jag just det. Är fascinerad av hur sociala medier kan användas av företag, av influencers och även i liten skala av mig. Jag flera bloggar av olika karaktär. Tycker att det är kul och intressant. Jag vill inte läsa samma sorts bok precis hela tiden heller.

  8. Jag har följt dig i många många år, tappade bort dig ett tag men hittade dig igen. Vet att du jobbade på resebyrå och barnen var små när jag började läsa. Tror Alvin fanns vad jag kan minnas och du bodde ihop med barnens pappa när jag började läsa.
    Gillar din blandning av inlägg. Tar till mig mycket om sociala medier och önskar så att vi kunde applicera det på våra sociala medier, men det är väldigt svårt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *