En fixardag + boktips om hur du maximerar din potential

Herregud, den här soliga sommaren gör ju att jag inte får nån tid över. På morgnarna, den här veckan, sitter jag och jobbar, på dagarna åker jag och Alvin (och ibland Mio) och badar och på kvällarna läser jag böcker, lyssnar på böcker och poddar, bläddrar i tidningar och gör sånt där som man ska göra när man är ledig. Men imorgon fyller Alvin år så jag har liksom haft det här med att jag måste spendera några timmar i stan, eller på Emporia, i mitt mindset senaste veckan. Men aldrig kommit iväg. För det är ju sånt strålande väder☀️ Hjälp vad bortskämda vi är med det nu. Hur som helst, igår gjorde jag slag i saken… Jag var så sjukt effektiv och rusade runt i stan som en tokfokuserad enstöring och bara gjorde, gjorde, gjorde. SÅ himla skönt. Det är typ omöjligt att köpa presenter till en person som fyller 11. Han vill ha paket men han vet inte vad han önskar sig. Svårt! Men jag måste säga att jag är helnöjd med vad jag kom på. Det kommer jag dock inte skriva om här nu… det får vänta? 
Hur som helst, jag köpte en present till mig själv med. Den här boken, av Johannes Hansen. Kommer ni ihåg att jag och min kompis Maria var och tittade på hans föreläsning i höstas?
För det första så älskar jag Johannes Hansen. Jag tycker att han är så otroligt duktig och så självklar på nåt sätt. Alltså han får igång folk på ett självklart sätt. För det handlar nästan alltid om att vi lägger tid på att hitta ursäkter istället för att hitta sätt att lösa problemen på. “Jag vet inte hur jag ska komma igång med säljet”, “Mitt liv går inte ihop”, “Jag hinner inte” etc… Känner ni igen det? Vi gör det nog alla eller hur? Hur som helst, det här är en slags arbetsbok och jag älskar både innehållet och materialet. Ja det är viktigt att det är ett härligt material när det är en arbetsbok som man ska hålla på och skriva i. 
Han beskriver de vanligaste problemen (ursäkterna) som vi har och hur vi ska komma vidare trots dem. Jag älskar, älskar, älskar hans sätt att tänka. Så det här är verkligen en uppmaning till er… Köp den! Här.
 

30 thoughts on “En fixardag + boktips om hur du maximerar din potential

  1. När jag gick på högstadiet för ett gäng år sen så föreläste han, typ fyra år innan han blev känd, och det är fortfarande den bästa föreläsningen jag varit på. Det var något med fuck alla andras åsikter eller något liknande, något som jag minns hjälpte mig under värsta skolåren 🙂 Kanske får köpa den boken faktiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *