Hear you!

Okeej… jag märker att det är två läger här. Vissa av er vill bara ha sociala medier och entreprenörskap och andra saknar mina vardagsinlägg och vill bara ha dem. Så… tadaaa, nu är det alltså bara jag som ska bestämma mig för vad som känns bäst och roligast då. Och det är inte så bara?Jag tror aldrig att jag helt och hållet kommer ta bort sociala medier. Och entreprenörskapsinläggen är ju ibland en del av min vardag. Inte de tipsiga förstås, men de andra… Ja och så har vi mina älskade små killar, de har ju alltid varit med mer eller mindre men ibland känner jag att det kan förta en härlig stund när vi tre till exempel sitter och spelar spel, som vi gjorde häromkvällen, om jag ska langa upp kameran. Tänker att de kan känna sig lite utnyttjade och kanske inte förstår om jag spelar spel för att det är roligt eller för att jag ska skapa innehåll. Ja tankarna är många, men jag vet att det går att göra vilket som, på ett bra sätt, utan att förta härliga stunder – nu handlar det bara om att jag själv måste bestämma mig. När jag tittar på de bloggar som jag själv läser så är jag inte alls förtjust i de inlägg som är tipsiga och nyttiga, utan gillar mer att följa folks härliga vardag. Men ja… det är ju jag. 
Pöss på er så länge! ♡ Jag ska fundera lite… men nu ska jag iväg och hämta min SLOWJUICER SOM JAG HAR BESTÄLLT! Så jäkla lycklig för denna materiella härlighet som ska ge mig och barnen en jäklans massa nyttiga näringsämnen. 

 

30 thoughts on “Hear you!

  1. Visst är det bra att få input från läsarna men i slutändan är det din blogg och du som bestämmer vad du vill skriva om. Jag tycker inte att du ska ta bort någon del av det du hittills skrivit om. Skriv från hjärtat och det du har inspiration till för dagen, oavsett om det är att dela med dig av din vardag eller sociala medier. Gillar man inte vardagsinläggen får man scrolla förbi dem, samma sak med sociala medier-inläggen. Så tycker jag. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *