Feber!

Hej i sommarvärmen!☀️Idag blev saker inte alls som planerat. När jag gick upp i morse så njöt jag först av min frihet, gick omkring här hemma och pysslade lite, renskrev lite i affärsplanen (jag har pratat och ältat mycket om det med min kompis de senaste dagarna och hade därför en massa smarta anteckningar nedskrivna i telefonen) för att sen packa strandväskan och sätta på mig bikini. Jag hade sagt till pappa Jonas att Alvin kunde ta på sig badbyxor direkt eftersom vi skulle sticka och bada så fort jag fick hem barnen. Men… så kom de hem, och Alvin la sig på golvet på min yogamatta och bad om en fleecefilt… Ja men alltså det är ju runt 30 grader här hemma och hela Sverige plågas av värmeslag så det krävdes ingen djupare forskning för att förstå att nåt var fel. Så jag tog tempen. Halleluja! 39,5 grader och en liten kille som låg och huttrade.

Istället för stranden så blev det operation nerbäddning i sängen. Med filt ?Det finns inga finare människor än mina små killar när det kommer till empati för sjuka och svaga människor. Så fort någon är sjuk så är de som små änglar mot varandra.
Hur som helst – dagens aktiviteter blev alltså helt förändrade, och är det någonting som jag är bra på så är det att se det positiva i saker. När jag inser att nu är det på det här sättet och jag kan inte göra något för att förändra det, ja men då väljer jag alltid att se det positiva i det. Så idag har vi kollat flera avsnitt av Gossip girl (som jag och Alvin ser tillsammans), jag tog mig tid och gjorde en jättegod sallad, och nu sitter jag och slipar på affärsplanen som jag som sagt håller på att jobba fram. 
Om jag orkar så ska jag ta tag i möbelskruvning sen också men det är ju så förbaskat varmt. Vi får se… och vi får se hur det går för min lille kille. Just nu ligger han och sover med 40,1… Och nej, han lider inte av värmen… han fryser ju lille stackarn ♡

PS. Och när det gäller bloggen och dess struktur och innehåll… det är så intressant att höra era åsikter, och som sagt – jag håller på att ta mig en funderare…

47 thoughts on “Feber!

  1. Se till att svalka ner honom så gott du kan, trots frossan! Alvedon och Ipren i kombo, massor med dricka! Krya på honom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *