På benen efter en mardrömsnatt

God morgon! Efter en mardrömsnatt natten mellan lördag och söndag så var Alvin på benen igår igen. Han hade feber, men bara runt 38, och var pigg hela dagen. Vi var dock hemma och tog det lugnt vilket faktiskt var bra även för mig. Jag fick tid både till att fixa i sovrummet, läsa bok och jobba. Perfekt ju. Annars är jag typen som inte klarar av att vara inne när det är soligt ute. Jag känner mig alldeles för stressad över att missa det fina vädret. Men blir man tvingad så blir man, och det var som sagt bara bra så här i efterhand.
Nu är det två dagar kvar, sen börjar jag jobba på riktigt igen. Jag är väldigt glad över att jag, i lugn och ro, har hunnit komma till många bra och viktiga insikter den här sommaren. Det är så otroligt viktigt att ha luft i sitt liv, annars får man inte tid till att reflektera. Och reflektion är det som gör skillnad, det är jag säker på. Nu ska jag jobba några timmar och sen åka till stranden. Puss på er!

30 thoughts on “På benen efter en mardrömsnatt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *