Sista semesterdagen

 

Jaha! Då har jag alltså avnjutit sista semesterdagen för den här sommaren. Jag har varit borta från kontoret lääänge, men har jobbat lagom mycket och kopplat av lagom mycket så det känns som en alldeles perfekt mix av jobb och ledighet. Men nu ska jag kavla upp ärmarna och köra på rätt hårt fram till mitten av september. Vi är en person kort, vilket innebär att jag kommer jobba en hel del ute hos vår kund under en period. Men fortfarande utan att förlägga en massa arbetstid kvällar och helger om det inte är så att vi har en peak. 

Hur som helst, den här sommaren har på så många sätt varit helt magsik. Jag har…
… umgåtts hur mycket som helst med barnen
… varit massor av timmar på stranden och badat
… läst flera böcker och även skrivit med papper och penna (!) Det ni!
… börjat samla på såna här figurer. Har alltid älskat såna sen jag var liten, och har hittills bara en i min samling, men det kommer
… läst alla tidningar som går att få tag i
… varit ute och ätit och druckit med vänner
… pratat, pratat, pratat med vänner
… påbörjat (och kommit långt) med vår nya affärsplan
… planerat hösten jobbmässigt (även om jag har en del kvar)…
… varit i Stockholms skärgård och vaknat till den här utsikten varje morgon
… varit i Småland
… varit på Gothia cup och på Knippla
… kört många, många mil med bilen
… kommit till flera kloka insikter
… kört meditation nästan varje morgon (och planerar att fortsätta med det när jag börjar jobba)
… och helt enkelt haft det väldigt, väldigt bra! Men imorgon är det alltså dags för allvaret igen. Ena sidan av mig vill vara den här lugna personen som har massor av tid till barnen, men andra sidan älskar att det drar igång igen. Ännu roligare är det sen i mitten på augusti när hela Sverige vaknar till liv. Just nu känns det fortfarande lite semesteraktigt i luften, eller hur? Ni då? Hur har ni haft det? Eller ni kanske fortfarande har semester? Eller ska påbörja semestern snart kanske?
 

30 thoughts on “Sista semesterdagen

  1. Fin summering. Det märks att du har laddat batterierna. Har semester jämt, jag. Men jag har ju också haft väldigt många vanliga semestrar. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *