En bra dag för Mio

Tänk att det blev så bra första skoldagen! Mio mådde nämligen bra i morse, hur bra som helst faktiskt, och gick till skolan som vilken annan 14-åring som helst. Det är svårt att beskriva känslan när jag lämnar honom på skolan och kör till jobbet som en helt normal förälder. Det är en enormt befriande känsla samtidigt som jag är så rädd att det ska ta slut. Att det ska bli “som vanligt” igen. Det finns ingenting jag önskar mer än att vi ska få lite andrum och friskhe. Och att han slipper gå om åttan. Han börjar ju i åttan idag ❤️
Och ja… det har som sagt varit en helt vanlig arbetsdag för mig idag. Vilken lycka! Jag började dagen hos vår kund… 

… och fortsatte sen med podcastinspelning med Linda (mer om det sen) och fotografering med världens bästa Elin. Hon är så duktig och vi får så mycket bra innehåll. Hon är hos oss ett par timmar i veckan, och den här veckan hade vi fokus på pressfoton, bilder på mig och Linda när vi poddar, on the go-bilder och lite andra kontorsbilder. 
Det är så kul att få riktiga bilder! Och Anni blir som vanligt så himlans snygg på alla foton.
Ja men en bra dag helt enkelt. Mio är hemma, Alvin är hemma. Och nu ska jag köra hem. Alla mår bra och jag ska hem och köra Alvin till fotbollen. En fantastisk dag! Sen ska jag skriva ett inlägg om sociala medier… lite reflektioner som jag har gjort på sistone… men det blir senare ikväll. Puss!

15 thoughts on “En bra dag för Mio

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *