Det är upp och ner i måendet

God morgon! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga… det går upp och ner här, precis som det har gjort hemma sen i måndags. Ofta är han rätt hängig, men sen kan han plötsligt må lite bättre för en stund, le och skratta och sitta upp. Sen är det som att, på bara ett par sekunder, allt förändras. Jag ser det i blicken på honom, och i hans minspel. Sen kommer det… han trycker själv på knappen på sängfjärrkontrollen för att sänka huvuddelen. Han får mer ont i huvudet och känner sig konstig och slö i kroppen. Och så säger han “Jag mår sämre” och lägger sig ner och vilar. Eller somnar, som han har gjort nu. 
Vi var uppe och åt frukost tillsammans tidigt i morse och då mådde han ganska okej. Och nu när han ligger och sover, och vi väntar på ronden, så passade det utmärkt tajmat för mig att ha telefonmöte, som var planerat sen tidigare, med våra kunder. 
Jag tycker att det är såå lyxigt att bli bjuden på frukostbuffé och blev lite sugen att åka och bo på hotell med barnen nån helg snart. Bara Mio blir lite bättre först…
Nu väntar vi på att de ska gå ronden… så får vi se. Jag har ingen aning… och det tror jag inte att läkarna heller har just nu. 

16 thoughts on “Det är upp och ner i måendet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *