Idag ska vi på AW ?

God morgon! Idag har vi AW i huset där vi sitter. Vi sitter verkligen så himla bra på Media Evolution city (där vi har vårt kontor alltså).
Näää, så klart ska vi inte på AW idag… ?Det här inlägget skrev jag innan jag kastades in i verkligheten och hamnade på sjukhus med Mio. Men jag publicerar det ändå eftersom känslan, där och då, var så härlig. Nästa gång… ?☀️
Vi har många inspirerande människor runt omkring oss, en superbra restaurang som drivs av riktigt härliga människor, mycket utrymme och så bra AW's då. 
Och idag är det alltså AW så jag tänker ta med en flaska bubbel till kontoret som vi kan börja smutta på under sista timmen, innan vi sen går ner till AWn. Kristina kommer också med och eftersom jag är barnfri så blir det en runda vidare ut sen i sommarkvällen. Hur härligt!!? ☀️?Sist vi var på fest i huset, i juni, så var det den årliga invigningsfesten – och då dansade jag och Mandy barfota utomhus hela natten. Kan inte tänka mig nåt härligare. Den här sommaren alltså… den har varit väldigt snäll ♡
Men okeeeej… tillbaka till verkligheten nu då. Det är måndag. Gäsp! God morgon!? Idag ska vi alltså INTE på AW… Jag och Johanna ska sitta hos våra kunder på förmiddagen, sen blir det lunch på kontoret som vanligt tror jag, och så – på eftermiddagen – ska jag ha uppstartsmöte med Wint!! Nu börjar vi med Wint från och med 1 september. Det ska bli sååå spännande att se om det förenklar så som jag har tänkt mig. Jag har ganska höga krav och vill jobba så lite som möjligt med ekonomin MEN ändå ha 100 % koll. Jag tror att Wint är lösningen, men vet ju inte än… Håll tummarna! 
Sen ska vi till Lund – jag, Mio och Jonas. Vi ska träffa Mios privata barnläkare, Salomon Schulman, som är heeelt fantastisk. Han har följt Mio sen han var 1 år, men har varit borta några år och jobbat som barnpsykiater (Japp, han har dubbla utbildningar) Det fina med Sculman är att han älskar barn och är extremt intelligent OCH human. Han bryr sig liksom på riktigt. Jag är så glad att vi ska dit nu igen, för första gången på flera år. Han har hjälpt Mio så mycket genom åren ♡ Han har varit den som har haft full koll på Mios fysiska mående!
Men nu kickar vi igång måndagen då! Vad ska ni göra idag? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *