Det blir inte bättre med Mio…

Min älskade lilla kille! Nu är han sådär jättedålig igen. Helgen var bra, men sen – sen i söndags kväll – så är han jättehängig och har väldigt ont i huvudet. Blir det inte bättre så får vi ju åka in med honom igen. Så här kan han inte må, det kan inte vara meningen att han ska ligga i sängen dygnet runt, det måste ju gå att hitta vad som är fel? Ja för om det inte är fel i nåt prov, vilket det alltså inte har varit, då är det ju typ bara shunten kvar.
Igår satt jag hemma och jobbade på eftermiddagen, innan vi skulle iväg till Mios läkare i Lund. Jag “tvingade” upp honom till soffan istället så att vi kunde vara nära varandra. Lilla älskade killen. Nu måste vi få hjälp med det här. Kan inte låta bli att tänka på vilket svek det måste vara för honom på nåt sätt… Varför gör inte de vuxna någonting liksom? ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *