Nu är det bannemej höst

NU är det bannemej höst i luften.? Jag veeet, jag har sagt det innan men nu menar jag allvar. Den här helgen har jag verkligen känt av att sommaren är slut. Det var så skönt att komma hem från sjukhuset med Mio, och han har faktiskt mått ganska bra, och det har varit mysigt att bara ta det lugnt. Och det är det som är det fina när det är lite höstigt – det är okej att ta det lugnt. Jag har ingen stress i kroppen över att jag måste gå ut och vistas utomhus, så som jag kan ha på sommaren när det är 28 grader och sol, utan kan slappna av och nöja mig med att bara gå hemma och pilla. Nu har jag ju faktiskt varit utanför dörren den här helgen ändå… 
Jag hann med en runda på stan och träffade Kristina. Ni ser ju… jackan på!
… jag har ätit finlunch med Mio (innan han kom ur sina sjukhuskläder ? Ja han fick åka hem i dem eftersom de andra blev nerkräkta när han svimmade).
Jag har varit ute i höstmörkret.
… och ganska många timmar under helgen har jag suttit och jobbat. Det händer mycket nu i våra kunders sociala kanaler så det gäller att vara där och svara. 
Det låter kanske lite deppigt att konstatera att hösten är här men jag tycker samtidigt att det är väldigt mysigt. Nu kan vi tända ljus, ta på oss snyggare kläder och accessoarer (höstkläder är det snyggaste!), titta på Idol och annan tv tillsammans i familjen, ha ordentligt fredagsmys (det har varit svårt när det har varit 28 grader och sol), läsa böcker och så vidare… Hösten är faktiskt mysig, man ska bara inse att den inte kom och tog sommaren. Det är liksom två skilda saker, eller hur? ? 

16 thoughts on “Nu är det bannemej höst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *