Nu går det snabbare och snabbare!

Hur går det för er? Känns semestern som ett vagt minne lååångt bort nånstans? Vi har fått en ganska behaglig start, men nu börjar det ösa på rätt ordentligt här. På min to do just nu står det att jag ska skriva två offerter (Det kan tyckas vara ett lyxproblem men faktum är att det ibland tar rätt lång tid, och ibland undrar jag om steget till att jag erbjuder en offert borde vara större. Inte just i de här två fallen, men vissa gånger är det så lätt för den potentiella kunden att säga “Du kan väl skicka en offert?” utan att egentligen vara nära ett beslut. Ja men ni fattar säkert. Om inte annat ni som själva gör offerter ibland)…
… att jag ska sätta ihop en plan för de sociala medierna för Malmö Näringslivsgala (Yay! Vi jobbade med det förra året också och det var sååå kul! Kommer ni ihåg?) …att jag ska boka in tider till poddinspelningar (Just nu ligger det fyra poddar i planeringen; en om mångfald och inkludering i arbetslivet, en om retorik, en om influencer marketing ur influencer-perspektivet och en om influencer marketing och hur man jobbar med det globalt – från varumärkets sida. Spännande ämnen, eller hur?) … att jag ska intervjua en potentiell praktikant …skicka en faktura …och skriva ett avtal. Det är mina högst prioriterade to do's just nu. Idag skulle jag egentligen gå på föräldramöte men eftersom Mio är dålig så stannar jag hemma. Prioriteringar, prioriteringar, prioriteringar… Planen är att vi ska slänga oss i soffan allihop och se Idol. Så mysigt ♡
Hur går det för er? Har det dragit igång ordentligt?
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *