Dagens planer – Hjälp!

God morgon! Jag är glad att vi ändå tog en sväng på stan igår, för som alltid så blir det ju trevligt när man väl gör det och så är det ju såå värt att träffa vänner. Jag får i alla fall energi av det. Betyder det att jag är extrovert? Eller är det mer när man får energi av mycket random människor omkring sig??
Hur som helst, vi tänkte gå till Bastard, där vi hängde mycket för några år sen, men när det visade sig att de bara hade servering utomhus bangade vi det. Brrr… Vi hade tänkt oss en charkbricka i den mysiga, lite höstmurriga baren, men det var tydligen att gå händelserna i förväg. Det är fortfarande sommar tydligen. Så typiskt mig… När saker är på väg att ta slut så vill jag helst klippa så fort som möjligt. Ingen idé att dra ut på det. Så hej höst ??det är okej att komma nu (men låt gärna temperaturen vara behaglig läääänge). 
Men i alla fall… det blev att vi, som vanligt, tog den enkla utvägen och valde Mello Yello på Lilla torg. Också typiskt mig att ta ett ställe där jag vet vad jag får. (På tal om det så har jag och en kompis till mig, Magnus, bestämt att vi ska göra en grej av att testa olika restauranger i stan. Vi pratade om det för flera år sen men gjorde aldrig det, och så tog vi upp det igen nu innan sommaren, men NU ska jag alltså se till att det blir av. Han är väldigt matintresserad, och det är ju förvisso inte jag… men jag vill ändå utvidga mina vyer liksom).
Men till saken nu då… Vi åt på Lilla torg, jag tog en kycklingsallad (som är så hiimlans god), och så drack vi bubbel. 
Jag var dock hemma 23,00 så det var ingen all nighter direkt, utan alldeles precis lagom. Och nu har jag haft en sån där riktigt härlig morgon där jag har legat kvar läääänge i sängen – Ja men jag är ju en sån där som vaknar klockan 6 även om jag har varit ute – och läst, kollat lite på YouTube och lyssnat på poddar. Bestämmer över min tid helt och hållet själv. I alla fall en stund till, sen kommer barnen hem. Och det kommer bli så mysigt det med.
Jag har många saker jag skulle vilja göra idag:
  • planera hösten för Mama Said (som är en del i affärsplanen. Typ: Vad ska vi fokusera mest på? Svaret är att vi ska fokusera på det som vi tjänar pengar på – jag ska bara reda ut vad det är. Givetvis ska det också vara sånt som vi tycker är kul – men det är faktiskt alla våra arbetsuppgifter mer eller mindre).
  • rensa i skåp och garderober – jag vill sååå gärna bara ha det gjort!
  • skriva på min föreläsning – jag vill ju boka in lokal och datum och allt och bara köra igång nu ju.
  • skicka offerter – det kan också görsa på måndag men jag vill ju liksom få iväg dem. På måndag kommer några timmar på eftermiddagen försvinna eftersom jag ska åka med Mio till neurokirurgen. Mer om det sen…
  • åka till Ikea och köpa möbler till Mios rum och sen fixa där. Det är oklart om han orkar det dock… att jag håller på och fixar i hans rum. Ikea tror jag absolut inte att han klarar, men vi får se…
Ja men som ni ser så är det rätt spridda tankar om vad jag vill göra, och problemet när det är så här är att det ofta blir att jag inte gör nåt av det. Alls. För att jag inte vet vad jag ska välja. Så dumt! Borde vara mer som Dorotea – hon är Personal planner. Coolt va? 
Vad tycker ni – vad borde jag göra? Haha… hur svårt kan det vara? Just i detta nu så har jag i alla fall bestämt mig för att det får inte bli INGET av det!??

16 thoughts on “Dagens planer – Hjälp!

  1. Vilken härlig start på helgen och kul idé att testa restauranger. Du har verkligen mängder med idéer men allt hinner du väl inte med IDAG?! Jag skulle välja bort IKEA och Mios rum om han inte mår bra. Gör litet som är roligt direkt och litet som är roligt efteråt (typ rensa i garderober) är mitt förslag. Önskar jag vore hälften så energisk … Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *