Allt är för bra nu 🎵

Vi har haft en helt fantastisk lördag! Allt är verkligen så bra nu. Tänk att Mio mår bra och har gjort det i över en vecka. Det har vi inte varit med om på över ett år. Ett år!!
Idag har vi varit på Ikea och köpt en soffa till Mio. Han har längtat så mycket efter en riktig soffa till sitt rum. Eller riktig och riktig… han hade en riktig men han ville istället ha en hörnsoffa. Så vi åkte till Ikea.
Vi försökte sälja Alvin när vi ändå var där… 
… men det gick sådär så vi tog med honom hem igen.
Han var så glad över att Mio var frisk idag och sa flera gånger när vi gick (och de lekte runt) på Ikea “Mio nu får du inte bli sjuk igen” Min lilla gullis ♡
Han är så otroligt göllig min lilla kille. Springer alltid ut så fort det spöregnar. Det finns nog inget väder som han älskar så mycket som spöregn. 😅
Men nu så ska vi beställa pizza och sätta oss och spela spel och kolla på film. Frågan är vilken film… Jag är så dålig på filmer… kan ni tipsa mig? Eftersom jag knappt har sett några filmer så är allt av intresse. Gärna romantiska komedier. 
Och på tal om att allting är så bra nu så älskar jag den här låten. Och ja egentligen alla Veronica Maggios låtar.
 

0 thoughts on “Allt är för bra nu 🎵

  1. Hej Alexandra! Så roligt att din son mår bra!!! Hoppas de fortsätter så! Har börjat lyssna på din och Linda Hörnfelts podd & gillar så den mycket. Gillar din blogg bra blandning med personligt, entreprenörskap och väldigt goda råd. Ha de bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *