Åre!

God morgon från Åre! Resan hit igår gick jättesmidigt. Flög från Malmö till Stockholm, väntade en halvtimme på Bromma och flög sen vidare till Östersund där jag blev hämtad av min kompis som jag hälsar på här. 
Att sitta på ett flygplan är så himla rogivande tycker jag. Speciellt när det inte finns WiFi. Ja faktiskt! Haha… säger jag som är den mest telefonbereonde personen på jorden. Men i alla fall… på flyg, och på resor överlag, så är jag himla bra på att lägga ifrån mig telefonen (speciellt om barnen är med på resan) och sätta mig med en bok. Så det gjorde jag nu med. Resan mellan Malmö och Stockholm tog en timme – jag läste halva tiden och sov halva tiden. Helt ensam på ett tre-säte. Lyx!
Och sen mellan Stockholm och Östersund lyssnade jag på Fredagspodden. Jag var lite nyfiken på om Hannah & Amanda skulle ta upp något om den påstådda mobbningskulturen i deras företag. Så hemskt. Om det ligger någon som helst sanning i det alltså. Jag förstår inte varför man inte är snäll. Att vara snäll låter så klyschigt men det är någon av de bästa (och mest självklara?) egenskaper som finns tycker jag. 
Hur som helst, på kvällen åt vi något av det godaste jag har ätit i hela mitt liv. Maj Gadd! Se upp kids, för snart kommer jag hem och då blir det rostad blomkål och Tahini för hela slanten. Ska givetvis tala om för er sen hur man gör. Det är svinekelt.
Nu ska vi äta frukost och bege oss iväg ut här. Jag ska ta lite bilder från det vitklädda (!) landskapet. Japp, det kom snö igår kväll. Kanske den enda snön jag får se i år. Hälsningar en snöromantisk Malmöbo.

65 thoughts on “Åre!

  1. Hallå! Har ju helt missat vad det egentligen är du ska göra i Åre? Säg till om du hinner ses, det vore kul!! KRAAAAM och mys på marknaden och i snön (om du kommer upp dit)

  2. Jag tycker också att resa med flyg är rogivande. Det är så skönt och avslappnade att släppa kontrollen en stund och bara vara. Och finns det wifi dessutom så finns det gott om tidsfördriv också. 🙂

  3. Jag tycker också att resa med flyg är rogivande. Det är så skönt och avslappnade att släppa kontrollen en stund och bara vara. Och finns det wifi dessutom så finns det gott om tidsfördriv också. 🙂

  4. Önskar jag kunde slappna av på flyg – är rädd hela tiden. Förstås väldigt praktiskt att man kommer fram fort. Ha det toppen i Åre. Jag ska gå på Bokmässan och höra Tuvessonskan presentera "Plåtmat" , som du bloggat om. Kram.

  5. Julia var jättebra, lagade mat medan hon blev intervjuad men boken hade tagit heeelt slut redan på lördagen! Får beställa på nätet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *