Veckans planer – vecka 44

Goood morgon! ☀️Hur mår ni? Hoppas att helgen har varit bra! Min helg har varit lika skön som de två föregående; vi har tagit det ganska lugnt och kommit ikapp med en del. Jag har kört igenom inledningen på min föreläsning, de första tolv minuterna, säkert tio gånger i helgen. Och det känns bra! Jag körde igenom det en gång för Tina också, och en gång för Kristina – två av mina vänner – över telefon. Och fick klockren feedback! Jag gjorde några småändringar, men overall så sitter den här första delen nu och känns toppen! Jag är så glad. Nu är det bara att fortsätta med nästa del. Jag kommer framåt!
Och snart är det januari och jag kör min första föreläsning!! ☺️

Hur som helst, så här ser denna novemberlovsvecka (!) ut:
Måndag
Vi börjar som vanligt veckan med morgonmöte. Förutom det vanliga som vi brukar prata om så ska vi även prata om vår nya tjänst: Coaching för Social media managers. Vi håller på att dra igång ett nätverk som också inkluderar coaching. Tanken är att vi ska köra 3-4 träffar per år och att man som Social media manager alltid ska ha oss nära till hands. Som en kollega att rådfråga.
På eftermiddagen har jag två Skypemöten; ett med ett jätteroligt varumärke, där jag ska berätta om vad vi skulle kunna hjälpa dem med, och ett med vår kära gamla kund.
Resten av dagen ska jag jobba, jobba, jobba undan eftersom jag ska vara ledig med barnen onsdag – fredag. En grej som jag bestämde i somras när jag hade tid att reflektera. Jag vill ta vara på tiden med barnen och så länge jag planerar långt i förväg så funkar det att vara ledig. Eller ja, det är ju viktigare än någonting annat, och jag jobbar gärna igen det om det behövs.
På väg hem från jobbet ska jag lämna in Mios dator, men jag måste nog hem om och hämta Mio först förresten… Och sen ska jag köra Alvin till fotbollen. 
Och sen ska jag röja undan efter helgens STÖK. Ja men ni ser ju… Prylar på golvet, sladdar lite här och där för att vi har flyttat på datorer, kläder och filtar slängda i soffan och i fåtöljen… och så vidare…
 
Tisdag
Jag börjar dagen med att jobba från ett café i stan eftersom jag ska till frisören på morgonen, och sen, vid halv tolv köra Alvin och hans kompis till Staffanstorp. De ska på en musikworkshop där de ska få spela i ett band. Haha… jag önskar att jag hade fått vara med och se det. Alvin fick en inbjudan från sin gitarrskola och fick lov att ta med sig vänner så det kan nog bli en rolig lovaktivitet. Eftermiddagen ska jag vara på kontoret och jobba undan allt inför min ledighet.
Onsdag
Vi åker till Stockholm klockan sex på morgonen! Barnen tycker att det är supermysigt att gå upp tidigt på morgonen när vi ska resa iväg (aldrig annars) så bara vi kommer till tåget så kommer det bli bra. Där kan vi sova. 
Väl framme i Stockholm ska vi gå runt på stan och bara vara. Vi har med oss Bruno och har inga direkta planer på dagarna utan jag tänker att vi bara ska vara ute så mycket som möjligt. Vilket påminner mig om att jag måste ha varma kläder med mig. Och på mig. Jag hatar att frysa. Vi ska bo på hotell, det var liksom en del av hela grejen, och äta god frukost och slippa bädda sängarna typ. På kvällen får Bruno stanna hemma, för då ska vi ut och äta med pappa och Carina.
Torsdag
Vi har inte gjort några planer än men jag tänker att ni som bor i Stockholm gärna får tipsa oss… Vad ska vi hitta på? Och vart kan vi äta god lunch? Vi kommer bo vid Slussen och jag tänker att vi kommer gå på Söder och i gamla stan ena dagen och på andra sidan andra dagen. Har ni tips så skulle jag bli jätteglad.
På kvällen lämnar vi Bruno hemma igen, och ska gå på Golden Hits. Jag tror att framförallt Alvin, som ju är en musikälskare, kommer gilla det.
Fredag
Idag åker vi hem igen, och jag gissar att vi har en lugn kväll hemma.
Lördag + Söndag
Eftersom jag har varit iväg, och ska iväg igen nästa vecka så kommer jag jobba under helgen. Inte bara för att så klart, utan med sånt som behöver göras OM det behöver göras. Om inte så kommer jag fokusera på min föreläsning igen, vilket ju också är jobb – men det känns ändå som ett avbrott från det andra. Som en annan sak. Det här med att jag skulle rensa i garderoberna… ja men det kommer snart. Ska bara ha tiden till det. Det kliar i fingrarna, jag riktigt längtar efter att göra det.
Hur ser er vecka ut?
 

32 thoughts on “Veckans planer – vecka 44

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *