Veckans planer – vecka 51

Vecka 51!!! Herregud! Nu är det verkligen slutspurten här inför jul. Jag har så klart alldeles för mycket att göra samtidigt som jag SKA vara lugn och harmonisk på kvällarna tillsammans med barnen. De ska INTE behöva ha en stressande mamma bredvid sig. Igår fick jag tips om en massa bra recept på julgodis (på Instagram) och gjorde direkt en beställning på alla ingredienser, på Mathem, så det kommer hit mellan 15-17 idag. Det får bli Alvin som tar emot det eftersom jag och Mio är i Lund på barnsmärtenheten. 
Hur som helst då… Så här ser veckan ut:
Måndag:
Vi börjar med veckomöte. Årets sista veckomöte och DET SISTA VECKOMÖTET MED ANNI! Hörni, jag har inte sagt det, men Anni – min första anställda, som är en stor del i att Mama Said ens föddes – ska flytta till Stockholm. Så kul för henne, och en förlust för oss. För det första så är hon väldigt duktig och för det andra så är hon en väldigt bra person också. ❤️
Sen har jag några kundsamtal att ringa. Eller rättare sagt uppföljningssamtal med såna som jag har träffat och som kanske kommer att bli våra kunder.
På eftermiddagen åker jag och Mio till Barnsmärtenheten, och sen när vi kommer hem så blir det julbak för hela slanten. Jag ska inte ha några som helst prestationskrav på maten den här veckan utan mest fokusera på att vi ska ha mysigt!
Tisdag:
Jag börjar morgonen med att jobba hemifrån en stund. Sen ska jag till min ostoepat! Nacken mår hur bra som helst nu, sen jag köpte tangentbord förra veckan och lyfte upp min laptop så att den är i ögonhöjd, men jag tycker ändå att det är viktigt att jag underhåller det här nu. Sen ska jag vara på kontoret resten av dagen, och återigen ringa samma typ av samtal som dagen innan. Året är ju snart slut nämligen!!! ?
Onsdag:
Jag börjar morgonen hos min PT och sen ska jag spela in ett nytt poddavsnitt med Linda, och direkt därefter åka till Mios skola för att titta på ett vilorum och lite annat som han ska kunna gå till när han blir dålig.
Torsdag:
Dags att gå till tandläkaren. Jippi! Men det är ett snabbt besök så det är ändå lugnt. Skönt att ha det avklarat innan jul. Sen har jag resten av dagen på kontoret. Jag ska, precis som de andra dagarna på kontoret, fortsätta att lära mig av Anni hur hon har klippt våra kunders videos, samt fixa en massa med ekonomin. Rätt många timmars jobb kan jag säga…
På kvällen ska Alvin gå på gitarrlektion.
Fredag:
Skolavslutning! Och med det sagt så ser jag nu att ALLA morgnar den här veckan börjar borta från kontoret. Hjälp… Hur ska jag hinna ro iland allt? Klockan 11 ska jag på ett kundmöte. Ändå imponerande att få till möte sista arbetsdagen innan jul måste jag säga! Det är en av våra nya sponsorer till podden som jag ska träffa. 
Lördag och Söndag:
Det är oklart hur de här dagarna kommer se ut… men troligtvis så blir det nån sista julklappsinhandlning och fix inför julafton. Kanske ännu mer bakning. För det är ju temat den här veckan, på kvällstid- Baka och göra julgodis. Vi ska ha julmysik i högtalarna hela veckan! ???
 

0 thoughts on “Veckans planer – vecka 51

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *