“Dags att bli lycklig” som julklapp?

⭐️Reklam för min egen föreläsning⭐️
God morgon gänget! Nu ska jag komma med ett himla bra julklappstips: Nämligen min föreläsning “Dags att bli lycklig!” För det första så är det billigare pris fram till julafton (270:-) och för det andra så passar det ju fint i tiden också. Den infaller den 31 januari – precis lagom för att det inte ska vara för långt från julafton, men ändå i god tid så att inte allas kalendrar är upptagna. Fint va?
Jag har berättat tidigare om varför ni borde komma, men tänker att jag kör en repris: Jag har, som många av er säkert vet, gjort en del läskiga och stora “hopp” här i livet. Jag tänker på allt från att starta bolag till att lämna bolag eller lägga ner det, separera osv… Och så har jag fått besked om att “din son har en tumör” (Den dagen glömmer jag aldrig!) och mycket annat. Ja men livet helt enkelt. Jag är säker på att det är fler som har haft en massa läskiga hopp rakt ut i ovissheten, och jag vet inte hur det är med er, men jag har alltid tänkt att jag hade önskat att det fanns en handbok som kunde hjälpa mig med hur jag skulle ta mig vidare på ett smidigt sätt. En hand att hålla i liksom. Och nu har jag gjort en handbok!? Ja inte i fysisk form (än) utan i föreläsningsform. Tanken är att när ni kommer därifrån så ska ni vara peppade och stärkta till att ta det där steget – bort från det som skaver. Det är vi själva som styr ju… Det är ingen annan som bestämmer. Bra av? Ses vi den 31 januari? 
Här kan ni köpa biljetter! Eller om ni hellre vill swisha till 0733-300 205. I såna fall, skriv ert namn som meddelande bara. Puss! 

32 thoughts on ““Dags att bli lycklig” som julklapp?

  1. Alltså jag skulle såå gärna vilja gå på denna. Mitt i skavet just nu och i stort behov av kloka ord ? Men kan inte ta mig till Malmö just då… Kan du inte filma? ?
    Hoppas att det kommer ett tillfälle som passar bättre snart….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *