Saker jag vill göra under julledigheten

Hej på er! Hörni jag har så otroligt mycket som jag vill hinna göra under julledigheten, och till råga på allt så ska vi åka till Lund och barnsmärtenheten några dagar också. Det kommer bli mycket av det inom det närmaste och jag funderar på hur jag ska få ihop januari. Det kommer nämligen vara två eller tre intensiva veckor där, och många av gångerna så ska Mio vara där själv, men eftersom det är i Lund så kan jag liksom inte köra fram och tillbaka utan får sitta där och vänta. Samtidigt som januari är en viktig månad för mig att vara på kontoret. Jag behöver liksom kavla upp ärmarna och kicka igång sälj och allt annat inför det nya året. Ja vi får se hur vi ska lösa det…
Och sen, under jullovet, så vill jag göra en himla massa:
  • Jag vill ha softa dagar och ligga kvar i sängen och läsa på morgnarna. 
  • Jag vill grotta ner mig mer i Final cut så att jag blir bättre på att klippa videos. Grafiskt, rörligt material alltså. Inte filmade videos – det kan jag klippa.
  • Jag vill spela in större delen av poddavsnitten till “Sociala medier och kommunikationspodden”.
  • Jag vill mysa med barnen.
  • Jag vill åka iväg ett dygn och jobba med affärsutveckling. Det här är verkligen något som jag känner att jag borde prioritera. 
  • Jag vill gå ut nån kväll och äta med en vän.
  • Jag vill förbereda en massa inför säljet i januari. Jag kommer självklart inte att kontakta någon i mellandagarna, men jag kan leta upp vilka jag vill kontakta senare. Och skapa material till dem… Ja för jag har lite nya idéer kring hur vi ska nå ut med våra produkter. Mer om det i ett annat inlägg.
Hur vill ni ha er julhelg? Eller vill och vill… Jag önskar så klart att jag hade haft tid att baaaara softa, men så blir det inte i år. ??‍♀️ Jag tycker dessutom att många av de här sakerna är roliga att göra, så det känns ändå lugnt faktiskt. Jag kommer att ta det lugnt också. 
 
 

16 thoughts on “Saker jag vill göra under julledigheten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *