Poddinspelning, träning och videoredigering

God morgon! ☀️Det här är sista dagen för Anni på Mama Said! What? Redan? Det känns så märkligt… Fast jag förstår inte riktigt att hon ska sluta. Hon har ju varit ute och rest ett par gånger, och sen kommit tillbaka, så det känns som att det är det hon ska göra igen. Men den här gången kommer hon inte tillbaka. Hon ska ju flytta till Stockholm. Så imorgon blir det bara jag och Mandy på kontoret. Det kommer kännas konstigt… 
Hur som helst… igår började jag min dag hos min PT. Jag känner mig starkare än nånsin – jag vet, jag har sagt det många gånger förr, men det är ju för att jag blir starkare och starkare – och gör personbästa nästan varje vecka just nu. Det är svinkul. Jag bryr mig verkligen inte om antal kilo på stången (alltså jag menar verkligen det) men tycker att det är så himla kul när jag blir starkare. Jag är en ganska medelmåttig styrketränare och har inga direkta siffror att skryta med som sticker ut liksom… och det är jag helt fine med. Men när jag själv blir bättre, ja men då vill jag skrika ut det högt. Det ger en sån god känsla!
Efter det satt jag i bilen och poddade med Linda. Vi pratade om planering av framtiden och om hennes utbildning som lanseras i januari. Lyssna gärna här. Sen var jag och Mio på hans skola. Vi skulle dit på ett möte för att planera hur vi ska göra nu när Mio har varit dålig länge igen, och för första gången på länge så känner jag att det blev ett fantastiskt upplägg. De har verkligen börjat förstå och försöker göra allt för att anpassa efter honom. Det känns så otroligt skönt! Jag är så lättad. Det här upplägget kan kanske göra att han kommer ikapp igen, trots hög frånvaro.
Efter det gick jag till kontoret och rensade mailen… Jag har jobbat en del med att ta över efter Anni de senaste dagarna, och då har allt annat fallit åt sidan, men det får jag ta tag i sen. Måste få allt av Anni innan hon slutar ju. Och så satt jag och klippte i Final cut. Jag håller på att lära mig mer om mer om Final Cut, och det är jättekul. Men det krävs övning, övning, övning. Jag tänker att jag ska sitta med det (också) under julhelgen. Jag behöver nog göra en plan för allt jag vill göra under julhelgen känner jag… ?
Men… sen i alla fall… när jag kom hem, så körde vi pizza och myskväll. Jag bestämde mig för, för ett tag sen, att den här sista veckan innan jul skulle bli en hektisk vecka på jobbet (och det är ok) men att kvällarna skulle vara avslappnade och utan några måsten. På barnens villkor helt enkelt. Så i måndags julbakade vi, igår och i förrgår hade vi myskväll och åt i soffan och kollade på julfilm. Ikväll… får vi se. Barnen får bestämma.
Men nu ska jag klappa ihop här och gå och väcka barnen. Hur går det för er med julstöket? Är det mycket? Är ni stressade?
 

Tanken är att de ska slippa en jagad mamma och istället få känna av julstämningen hela veckan. Och det är såå mysigt och något jag verkligen kan rekommendera! ♡

16 thoughts on “Poddinspelning, träning och videoredigering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *