God Jul! ♡

God Jul kära ni! Världens bästa community! Jag måste säga att vi har haft den mysigaste veckan ever. Vi har kört på kravlöst julmys varenda dag! Inga tvång och måsten utan bara sköna grejer så som att baka när vi har känt för det och sett julfilm i soffan när vi har känt för det. Inga stora grejer men jag gav mig tusan på att gå in lugnet istället för i stressen i år och har haft som första prio att vara närvarande med barnen. Och det är bannemej det enda de vill ha, de små liven. Så nöjd med mig själv faktiskt!
Men strunt i det nu! Nu vill jag önska ER en riktigt God Jul. Hoppas ni får en underbar julafton! Puss! ♡
 

48 thoughts on “God Jul! ♡

  1. God jul och tack för en läsvärd blogg som jag ser fram emot varje dag. Är så sugen på din föreläsning men bor för långt bort. Julkram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *