Checkar av to do-listan

God förmiddag på er! Jag känner att jag å ena sidan har hunnit varit riktigt “duktig” och hållit mig till min planering, men att jag å andra sidan knappt har checkat av nåt på min långa jul-to do-lista. 
Igår var jag på kontoret och röjde. Jag röjde och röjde och röjde, och passade även på att få iväg två stora kubbokhyllor och lite andra möbler och grejer som vi inte behövde. Skruvade isär bord som inte används, rensade i skåpen och… ja… gjorde allt som man gör när man röjer. Det blev tre sopsäckar (!) med papper och annat som skulle slängas, och det var så otroligt befriande att få ordning där. MEN… nu har vi ingen skiljevägg mellan oss och företaget som vi hyr ut halva kontoret till… Innan hade vi de där kubbokhyllorna men jag tycker att det blev så himla rörigt. 50 fack att “råka samla massa skit i”. Ja men ni fattar… Nu är de i alla fall borta, och vi behöver en ny slags rumsavdelare. Typ två såna här, men det är så dyrt (runt 10,000:-)  så jag letar alternativ. Helst enfärgat, typ vitt, eller ljust grått. 
Men VAD?!? Jag åkte runt till flera ställen som säljer begagnade kontorsmöbler igår när jag var klar men alla var stängda. UPPDATERA era hemsidor folket! ♡
Ja ja, jag är så NÖJD med att kontoret är rensat nu i alla fall!
Jag har också tränat på min föreläsning varje dag! Älskar att jag bara kavlar upp ärmarna och gör det… trots att jag är rätt trött på att höra mig sjäv…
Och så har jag spelat in fyra avsnitt av Sociala medier och kommunikationspodden. YAY! Perfekt att göra det nu när jag är själv hemma under helgen. Utan barn och hund (som kan låta). Tänker att jag ska spela in 2-3 avsnitt till när jag ändå är i farten. 
Jag har också gjort en lista över de som har bokat sig till min föreläsning. Hittills är det 43 personer som har bokat och betalt, och det finns 67 platser. 
Sen har jag inte hunnit göra så mycket mer. De första dagarna använde jag typ hela dagarna till föreläsningen, men nu när jag bara kör den en timme om dagen så kommer jag hinna ikapp. Jag känner att många av de nästkommande grejerna är sånt som kräver lite fundering… Kanske att jag åker till Bokskogen och tar en promenad… och tänker. Vi får se. Nu ska jag i alla fall iväg på yoga. Jag har barnfri helg och känner mig så fri. Kan träna när jag vill, jobba när jag vill och äta när jag vill. Puss!
 
 
 

16 thoughts on “Checkar av to do-listan

  1. Vad skönt att få jobba effektivt och vad grym du är som har röjt! Jag har varit barnfri sedan igår kväll när mannen åkte iväg med barnen och jag känner mig som en helt ny människa, haha 🙂 Det blev lite yoga för min del med här hemma på golvet. Heja dig! Tack för all inspiration under 2018, jag ser fram emot att fortsätta följa dig under 2019! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *