Nope! Det blev inte som vi ville

Det här inlägget innehåller reklam för min föreläsning
Fan då… Mio kommer inte få sjuktransport. Jag förstår faktiskt inte varför, men strunt samma, det kommer i alla fall innebära att jag resten av veckan jobbar från bilen (när jag spelar in poddar) och från min lilla korridor på sjukhuset. Och det är väl inga problem egentligen. Att sitta där och jobba. Det som är svårt är att ta möten samt att samarbeta med mina kollegor. Vi kommunicerar visserligen via Slack, men ändå. 
Ja ja, jag orkar inte gnälla över det. Det är bara att acceptera läget hur surt det än är.
Just det… på tal om att acceptera läget… Det är ett av de verktyg som jag delar med mig av i min föreläsning “Dags att bli lycklig”. Jag pratar om att hur jäkla illa en situation än är så är det först när vi accepterar den som det kan ske nån slags förändring. Att det liksom inte är nån idé att kämpa emot och inte acceptera läget. Det är först när vi accepterar en tanke som vi kan utmana den och det är först när vi accepterar att det är nåt som skaver som vi kan komma därifrån. Och med det sagt… vill ni komma på min föreläsning? Jag står och övar framför spegeln varje morgon och hoppas att ni är många som vill komma. Den 31 januari på Filmstaden på Storgatan i Malmö. Det är min premiär, så ni måste nästan komma, ok? ?Här bokar ni biljetter. Det går också bra att boka genom att swisha om ni hellre vill det. Men nu hörni så ska jag gå och slänga Grandiosa-pizzan som Alvin satte in i ugnen med plast på, gå och tvätta Mios och min jacka efter att en hund som tydligen hade en massa bajs på tassarna hoppade upp på oss otaliga gånger, och slänga Mios kebabtallrik som inte gick att äta pga. pyntad med persilja. ??‍♀️Ja men det blev en sån där hääärlig eftermiddag. 

 
 

16 thoughts on “Nope! Det blev inte som vi ville

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *