Nu håller vi tummarna!

God morgon! Först och främst… HERREGUD vad jag älskar danspass! Jag var så trött efter jobbet igår, och hade ALDRIG i mitt liv orkat gå till gymmet och träna styrketräning. Men… jag hade bokat in mig på BodyJam (danspass) med min favoritinstruktör så dit skulle jag gå whatsoever. Och det är så otroligt jäkla skithärligt! Jag älskar det! Och jag vill uppmana ALLA att hitta en träningsform som är rolig. Det är så många som börjar jogga eller träna styrketräning när de ska komma igång med träningen, och det är väl inget fel i det om man tycker att det är roligt. Men om du inte tycker det – skit i det! Gör nåt annat. Hitta en träningsform som är rolig. Dans, rullskridskor, boxning, orientering, yoga, parkour… ja men vad som helst som är kul. Lova mig att ni aldrig mer tränar något som känns som ångest eller tråkigt, ok?!
Och en annan sak som jag går och funderar på nu… Idag börjar Mios behandling på barnsmärtenheten. Jonas är där med honom idag och de andra två gångerna som vi föräldrar ska vara med den här veckan så kommer jag åka dit. Och idag hoppas jag, och håller tummarna väldigt hårt, för att de hjälper oss att ordna med sjuktransport. Så att det liksom funkar från och med imorgon. Annars vete tusan hur vi ska lösa det här… Men håll tummarna!! Det måste lösa sig! ✊?
Just det… igår så var det första dagen som vår nya kollega Frida jobbade hos oss, och det var jättekul. Det känns som att 2019 blir ett bra år hörni. Jag vet att jag har sagt det innan, men jag har verkligen en bra känsla! 
Men nu ska jag sticka iväg till Mios skola och hämta böcker! Det är faktiskt lite sorgligt att han inte kommer gå i skolan de första veckorna nu när han mår bra. Han vill så gärna gå det men fattar samtidigt att det här är bra på lång sikt. Ha en fantastisk dag! Hörs lite senare! Puss ♡

16 thoughts on “Nu håller vi tummarna!

  1. Hoppas det blir ett toppenår för er och alla som läser din blogg! Berätta sedan hur det går för Mio med skolan. Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *