Vet ni att det är en sån enoorm lättnad just nu! ?♡

Alltså det är så otroligt härligt just nu när Mio är hur frisk som helst. ?Han mår så bra, har aldrig ont i huvudet, och liksom strålar. Och det är Så! Himla! Härligt! Jag kan inte förstå att vi står ut i de andra, lååånga perioderna när han bara är sjuk, sjuk, sjuk och har ont, ont, ont. Nu leker livet och allt är så fantastitskt happy clappy.
Visst, vi spenderar mycket tid på sjukhuset i Lund om dagarna, men helt ärligt – Jag bryr mig inte. Rent humörmässigt alltså. Det är skittufft att få till det logistikmässigt, men MIO MÅR BRA och det är sån jäkla lättnad. Älskar, älskar, älskar livet just nu. Nu jäklar så ska vi ha ett friskt år, tror ni inte det???‍♀️ 
Idag jobbade jag halva dagen på kontoret, ett par timmar från sjukhuset, och nu sista timmarna hemma. Det är helt okej att jobba från sjukhuset även om det just idag var lite… halvsvårt. Jag skulle ha ett Google Hangout-möte med en av våra kunder – som vi har varje vecka. Vi har på webbkameran så att vi ser varandra, så jag var noga med att vinkla datorn så att det inte blev så övertydligt att jag satt i en sjukhuskorridor. Det är självklart inte hemligt, men det ser lite… trist ut. Så jag vinklade kameran rätt och tyckte att det såg okej ut. Medan andra pratar så brukar vi tysta våra egna mikrofoner, och precis innan det var min tur så kom det en man med en gigantisk dammsugare som lät så högt att jag ville hålla för öronen. Jag fick panik. Vart sjutton skulle jag ta vägen? Det är inte så att man kan springa runt med en dator i handen (med webbkameran på) på ett sjukhus och leta rum. Haha… sån jäkla otur. ?Men precis när jag skulle prata så gick han bort en bit i korridoren, den där mannen med dammsugaren, och jag ville springa dit och kyssa hans fötter. Tack! ??
Sen skulle jag spela in podd med Emelie Walles. Hon ska vara med i en liten snutt av ett avsnitt som ska ut snart. Ja av Sociala medier och Kommunikationspodden alltså. Hon, och några till, ska vara med och prata om flöden på Instagram. “Ska de vara enhetliga och snygga eller ej?” ?Så jag spelade in Emelie-delen ute i bilen, under min jacka. Det var svinkallt! ?Och när vi var klara, och jag tittade upp från min gömma inne i (under) jackan, så stod det en man utanför min bil och försökte kolla in i bilen och förmodligen tolka vad jag gjorde. ?Men eftersom det här är året när jag skiter fullständigt i sånt, så ryckte jag på axlarna, packade ihop mina saker och gick in igen och drack varm choklad medan jag väntade på Mio. Min nya fuck it-attityd (som har en snäll och ödmjuk grund men som gör att jag inte bryr mig om sånt jag inte behöver bry mig om).
Men på tal om podden hörni!! ? NU kan ni faktiskt gå in och prenumera på nya podden! Det första avnsittet kommer ut imorgon bitti, tidigt. Här finns den om ni vill lyssna via iPhone, och här om ni vill lyssna på annat sätt.
Och när ni har lyssnat på första avsnittet så får ni jättemegagärna gå in och och lämna en recension på iTunes. Om jag får många prenumeranter, lyssningar och recensioner under samma dygn så kommer jag hamna högt på topplistorna – och få fler lyssnare! Fint va! Så om ni vill – recensera gärna. Jag skulle bli jätteglad! ♡??

32 thoughts on “Vet ni att det är en sån enoorm lättnad just nu! ?♡

  1. Härligt att året börjat bra. Nu får det fortsätta så. Du verkar full av energi. Tyvärr lyssnar jag inte på några poddar eller ens radio (är litet knäpp på det viset) men jag är övertygad om att din podd är intressant och ger mycket info precis som bloggen. ?

  2. Oh vilken härlig blogg du har 🙂
    oh så härligt att Mio mår bättre, jag har själv Diabetes 1 o vet vad det innebär. Förstår hur ni kämpar med allt och där är verkligen viktig att inte tappa livsglädjen .
    Kram på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *