Hektisk och inspirerande dag

Vilken härlig, hektisk och inspirerande dag jag har haft! ? Jag började som sagt dagen med att vara med på ett frukostseminarie och prata om trender 2019. Superkul! Älskar att vara på scenen. ?‍♀️
Det var jag, Magnus och Karsten – två kollegor i branschen som jag känner sen länge tillbaka. Vi var ett bra team på scenen.
 Sen har jag intervjuat en influencer till podden. Svinkul och väldigt inspirerande samtal. Lovar att säga till när det är ute. ?
Jag och Amanda har dessutom spelat in vårt första (till Mama Said) IGTV-avsnitt. Och vi pratade om… tadaaa… Trender 2019! Haha… mycket trender nu, men jag tänker att det kan vara kul att prata om det nu när vi är inne i januari.
Jag håller på att klippa ihop det, och ska samtidigt klippa det som jag spelade in till mina egna kanaler häromdagen. Maj gadd, det här med att klippa film tar liksom tid! ?Eller det som tar tid i det här fallet är textningen.
Som jag sa innan så har jag en barnfri kväll och det är så otroligt skönt! Nystädat hemma och inga måsten. Underbart! Vad hittar ni på? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *