Idag ska jag prata om trendspaning 2019

God morgon! ☀️Idag har jag en heel dag på kontoret (vi ska alltså inte till barnsmärtenheten i Lund!), min podd har precis kommit ut (här kan ni lyssna på det första avsnittet. Eller om ni hellre vill lyssna i er podcastapp – sök efter “Sociala Medier och Kommunikationspodden”), och så ska jag börja dagen med ett frukostseminarie där jag ska prata om trender 2019. Yay! Det blir en bra dag hörni!
Jag ska sitta i en panel och kunde därför tacka ja utan att blinka. Jag älskar när man får vara spontan och slipper förbereda! ?
Och sen ikväll så är jag barnfri. Barnen ska till pappa Jonas. Ja men jag säger ju det, det blir en bra dag det här. Jag har ganska mycket att komma ikapp med eftersom jag flänger fram och tillbaka till Lund mest hela tiden så det blir bra att ha ett par dagar barnfritt.  
Igår kväll var jag på danspass, och jag säger det igen – mest som en påminnelse till mig själv: det är SÅ värt att masa sig iväg dit under veckorna trots att det är lite stressigt. Min energinivå och lycka i kroppen är enorm när jag kommer därifrån. Fysisk akvitivet, musik och många leenden. Underbart! ?‍♀️
Förresten… Ikväll ska Matilda  spå mig i Tarotkort – på distans. Det ska bli himla spännande. Men just exakt nu blir det inte mer spännande än att jag ska dra upp mina små killar som ligger och sover. Ha en fin dag hörni! ♡
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *