10 year challenge

God morgon! ☀️Jag tänker att vi ska köra lite 10 year challenge. Är ni med? ?
På den tiden så hade jag en modeblogg, vilket var himla kul. Jag tycker att det är väldigt kul med kläder och mode, även om jag aldrig har varit en trendsättare. Det är inte så att jag tar ut svängarna eller är väldigt tidig med saker utan jag behöver tid på mig. Och jag tycker som sagt att det är roligt även om jag senaste åren har lagt väldigt lite tid på just det intresset. Det är därför jag hamnar i stilkriser ibland tror jag… för att jag inte lägger kärlek på det på samma sätt längre. Borde kanske hitta tillbaka till det, till att läsa mer böcker, till att se mer på tv… ja men allt det där som jag gjorde mer av förr.
Hur som helst, har man haft en modeblogg så finns det i alla fall alltid en massa helkroppsbilder i arkivet och det är ju bra när man ska göra en 10 year challenge! ?
Här är jag och min gosiga lilla Alvin. 
Och så jag igen då. Det var nån som sa att jag hade samma frisyr som nu, fast mörkare hår… och ja det ser nästan ut så – fast riktigt så var det inte. Då hade jag snedbena och längre hår som var uppklippt. 
Just det… Alvin var ofta i rörelse ända tills just den sekunden då han somnade. ?
På den tiden, hans första år, så var det han som alltid var sjuk. Han hade nio halsflussar på åtta månader. Kan se i hans ögon att han var sjuk här. ♡
Och så har vi mig poserandes igen då. Det var väldigt kul att Alvin ofta sprang och ställde sig och poserade vid min fotovägg! Precis som mamma. ?
Och Alvin var också lockig på den tiden. 
Och den här lilla killen då. Lilla Mio ❤️ Så liten. 
Det var allt för den här gången. Kan inte ni andra också lägga upp 10 year challenge så att jag kan få se? Skriv i såna fall i mitt kommentarsfält att ni har gjort det så att vi kan titta! Men nu ska jag framåt tio år i tiden, för nu är det nämligen dags att åka till Lund med Mio om en halvtimme. Ha en uuunderbar fredag hörni! ✨

16 thoughts on “10 year challenge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *