Vilken av mina nischer har varit roligast?

Freeeedagsmys! ??❤️?⭐️  Nu är veckan slut, och jag är så jäklans glad över att vi har lyckats pussla ihop allt med sjukhuset, jobb, möten, föreläsningar och annat. Helt fantastiskt att det liksom ändå har funkat på nåt sätt. Och jag har tur som har lätt för att fokusera vart jag än är. Så jag har egentligen inga problem att sitta och jobba i en sjukhuskorridor, det är bara det att jag skulle behöva sitta med kollegorna lite mer, samt gå på möten ibland. MEN… nästa vecka ska vi bara till Lund två eller tre halvdagar. Vilken skillnad! Det blir lite enklare. ?
Hur som helst… när jag la ut “Ten year challenge” så fick jag en massa kommentarer om hur min blogg var förr. Och det är många som säger att ni saknar den gamla “Whattowear”-bloggen. Ni som har hängt med ett tag – kommer ni ihåg? Jag saknar den också ibland. Det var sååå kul att blogga om kläder och sånt. Men förutom det så har jag ju haft några olika perioder:
  1. Modeblogg
  2. Familjeblogg
  3. Random vardagsblogg utan tydlig nisch
  4. Entrepenörskap, sociala medier, vardag
Jag försökte också få in träning ett tag men det gillade ni inte särskilt mycket. ?
Vilket har varit roligast egentligen? Det hade varit så kul att veta. Och om ni HELT och hållet hade fått välja –  vilken av mina nischer hade ni önskat att jag höll fast vid? ??‍♀️
NU är det snart fredagsmys hemma hos oss – veckans höjdpunkt! Halleluja! ❤️

65 thoughts on “Vilken av mina nischer har varit roligast?

  1. Familj/vardagsliv
    Mode/livsstil
    är det jag gillar mest att läsa…gärna med ett tydligt Malmö-perspektiv?
    Men det är ju din blogg, skriv om det du tycker är roligast och intressantast, annars håller det ju inte i längde …tänker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *