Min festliga lördag! ?

God morgon! ☀️Det här är näst sista helgen innan premiären av min föreläsning!
Och det innebär att jag som vanligt vaknar, gör te och sen ställer mig och drar igenom föreläsningen om och om igen. JA, det ska bli skönt att ha en helg utan att träna på den sen vill jag lova! ?Men just nu så kör jag på. Jag vill kunna den helt perfekt och tänker att ju bättre jag kan den, desto större utrymme kommer jag ha till att kunna vara spontan. Så gårdagen bestod också i att öva, öva, öva, och sen var jag och Mio iväg på stan en stund. Det slutade med att jag hamnade i en gamingstol i en halvtimme inne på Media Markt medan Mio funderade över vilken mus han skulle köpa.? Han är väääldigt noga vad det är han ska köpa. Ska han köpa skor så kollar han först igenom hela världens sortiment och har full koll innan han tar beslut. Därav den där halvtimmen i gamingstolen. När vi kom hem var jag så trött att det enda jag kunde tänka mig att fixa till mat var att ringa Hungrig.se… MEN de gav besked om att pga. hög belastning så kunde de inte köra ut till oss just igår kväll. ?Så det var bara att tänka om, åka och handla och sen äntligen få landa i soffan. När klockan var 20,15 så tänkte jag att nu måste jag få gå och lägga mig… Ja men alltså jag insåg inte att klockan var så lite. Livet när man är morgonpigg… Givetvis gick jag inte och la mig utan tvingade mig själv att vara uppe till 22. Festlig lördag hörni! ??
Faktum är att jag tyckte att jag hade en alldeles utmärkt lördag. Och idag ska vi iväg, alla tre, till gymmet och träna. Härligt! Jag ska också kolla upp nån slags yoga som jag kan köra här hemma på morgnarna. Tänker att jag – för att få in yogan varje dag – ska byta ut meditationen på morgonen till yoga. Inte träningsyoga dock… Musklerna tränar jag hellre i form av styrketräning. Jag vill mer ha rörligheten och det mentala. Och det ska jag alltså hitta idag, så att jag kan köra igång imorgon! ??‍♀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *