Ny vecka! Och nu kör vi igång på riktigt! ?

God morgon! ☀️Jag kan knappt förstå att det kommer börja trappas ner nu… besöken i Lund. Ja för som det ser ut nu så kommer vi bara vara där idag och imorgon, och då bara på eftermiddagarna. Eventuellt ska vi dit på fredag också, men om Mio fortsätter att vara bra så kommer vi nog inte behöva det. ?
Det har varit tufft att vara i Lund samtidigt som året liksom har dragit igång. Jag har haft extremt lite fritid eftersom jag har haft mycket jobb som har behövts genomföras trots att jag inte har kunnat göra det från kontoret. Så helgerna har fått vara väldigt lugna (Det är slöseri på energi att gå ut, och sen bli trött dagen efter) så att jag har kunnat fokusera på jobb och barnen. Men… nu ser det alltså ut som att vi kommer att vara mindre tid i Lund. Och nu håller vi tummarna för att Mio fortsätter att må så här bra så att vi inte behöver öka upp igen. Nu jäklar kör vi!
Det finns så mycket som jag vill göra och som nu kommer kunna ta fart. Jag vill verkligen börja jobba med webbutbildningen till exempel, och nu när jag har hört hur fantastiskt bra det har gått för Linda så tänker jag att jag också bör göra det “The Amy Porterfield”-way. Om ni vill lyssna på henne, och inspireras, så kan ni göra det via hennes podcast här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *